GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαλκάο: «Έξυπνη ομάδα η Ελλάδα»

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο δεν θα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει την Κολομβία στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, όμως, έδωσε...



Ο Ρανταμέλ Φαλκάο δεν θα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει την Κολομβία στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, όμως, έδωσε τα προγνωστικά του σε εκπομπή με τον Μαραντόνα.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι έξυπνη ομάδα και με καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Εγώ θα είμαι στο πλευρό της εθνικής και θα ζήσω το ματς τόσο έντομα όσα κάθε άλλος Κολομβιανός. Ελπίζω τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μας δώσουν χαρά. Δεν ξέρω ποια ομάδα είναι φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το τουρνουά. Η κατάσταση είναι πολύ ισορροπημένη».

Για το 5-1 της Ολλανδίας επί της Ισπανίας: «Δεν περίμενα πως η Ισπανία θα έχανε με τέτοιο σκορ από την Ολλανδία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η Ισπανία μπορεί να κερδίσει τα άλλα δύο παιχνίδια της, να προκριθεί και να ξαναμπεί στο κόλπο».

Για τον τραυματισμό: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης του κόσμου. Για μένα αυτή είναι μια οδυνηρή περίοδος και η στήριξη των φιλάθλων μού δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσπάθειά μου και να επιστρέψω δυνατός στα γήπεδα».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση