GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι βουλευτές στηρίζουν τη κυβέρνηση στα δύσκολα»

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην υπερψήφιση της τροπολογίας για τις αυξήσεις στους δικαστές εξέφρασε ο υφυπ...



Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην υπερψήφιση της τροπολογίας για τις αυξήσεις στους δικαστές εξέφρασε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Άκης Γεροντόπουλος μιλώντας στον «Αθήνα 9.84».

«Οφείλουμε να εφαρμόζουμε τις δικαστικές αποφάσεις. Από εκεί και έπειτα, η κυβέρνηση -απ' ό,τι γνωρίζω- κάνει τα πάντα, έτσι ώστε να μπορέσει να εξετάσει το θέμα με τον καλύτερο τρόπο και ν' ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τις... Η Νέα Δημοκρατία είναι συμπαγής και ως τώρα έχει δείξει ότι η κοινοβουλευτική της ομάδα στα δύσκολα μπορεί να στηρίζει την κυβέρνηση και δεν κάνει πίσω», επεσήμανε.

Στο ερώτημα ότι βουλευτές της ΝΔ απειλούν να καταψηφίσουν την τροπολογία για τους δικαστικούς, εάν δεν δοθούν αυξήσεις στους ένστολους απάντησε ότι: «Εκ του αποτελέσματος, όλο αυτό το διάστημα, βλέπετε ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν στηρίξει στα πολύ δύσκολα την κυβέρνηση...».

2 σχόλια

  1. Kατά σειρά η Κυβέρνηση, ο Δικαστής κι ο Μπάτσος...Ο Χρυσαυγίτης λείπει, για να συμπληρωθεί το καρέ..

    Τελικά στην Ελλάδα είναι νόμιμο να γαμάς τη ζωή όλων των Ελλήνων, εκτός της πολύτιμης ζωής των μπάτσων και των δικαστών.
    Εδώ που τα λέμε, αν οι μπάτσοι είναι οι μπράβοι της εξουσίας, οι δικαστές είναι οι διαιτητές του ματς μεταξύ εξουσίας και πολιτών.

    Αυτοί "σφυρίζουν" και αποφασίζουν τι είναι κανονικό και τι αντικανονικό...Άρα οι παράγοντες τους έχουν ανάγκη...Κι αφού τους έχουν ανάγκη, τους καλοπιάνουν.


    Και φυσικά οι πλουσιότεροι και
    δυνατότεροι παράγοντες έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια να επηρεάσουν τους "διαιτητές".

    Κι αυτοί οι παράγοντες είναι οι παράγοντες της εξουσίας.

    Μα οι "παράγκες" έτσι χτίζονται!
    Οι παράγοντες σκάνε μπόλικο χρήμα σους διαιτητές, τους προστατεύουν από κάθε "κακοτοπιά" και γι' αντάλλαγμα ζητούν μονάχα να σφυρίζουν ό,τι "αρμόζει", ώστε να έρθει το αποτέλεσμα που επιδιώκουν.

    Έτσι κάνουν και οι κυβερνήσεις με τους δικαστές...Δηλαδή, ο δικαστής για να κλείσει τα μάτια του μπροστά στην παρανομία και για να μη βγάλει άχνα και... "ενοχλητικές αποφάσεις", θα πρέπει να 'χει το στόμα μπουκωμένο!

    Με στόμα μπουκωμένο απ' τα φράγκα, δέχεται να λερώσει τα χέρια του και να βγάλει τις αποφάσεις που βολεύουν.

    Αντισυνταγματικές μόνο οι περικοπές των δικαστικών και των ένστολων.

    Αλλά συνταγματικότατες οι περικοπές όλων των άλλων, οι μη αναλογικοί φόροι, οι μαζικές απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η πώληση νερού και ενέργειας, η εκποίηση δημόσιας περιουσίας, το χάρισμα σε ιδιώτες τραπεζών σωσμένων με δημόσιο χρήμα...Ολα αυτά συνταγματικότατα!

    Οι καλοί μας δικαστές όλα τα 'χουν βρει σύννομα και κανονικά!
    Νομιμότατη η καταστροφή όλων των υπολοίπων...Εκτός από τη δική τους...Μόνο η δική τους καταστροφή είναι παράνομη...

    Κανονικά θα πρέπει σήμερα σύσσωμο το αντικυβερνητικό μπλοκ να κράζει αυτήν την άθλια απόφαση.
    Και να μην καλοπιάνει τον κάθε καριόλη δικαστή, για κανένα λόγο.

    Δεν είναι κοινωνικός αυτοματισμός.
    Είναι στοιχειώδης αίσθηση Δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν βλέπεις όλοι οι μεγαλοκαναλαρχες να δίνουν τα ρέστα τους υπέρ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ απροκάλυπτα τα πράγματα για τον λαό είναι τραγικά...

    Συμφέροντα λαμογιων μεγαλονταβατζηδων και λάου δεν συμβιβαζονται πάρτε το χαμπάρι και ας αφήσουν της παπαριες μερικοί στην Ν.Δ ,όταν στις ηλικίες μέχρι 50 είσαι 3-4 μονάδες πάνω από την Χ.Α και σε στηρίζουν τα γερόντια άνω το 65 40% είσαι χαμένος από χέρι.

    Κατάκλεψαν την Ελλάδα τα λαμόγια και είναι όλοι εξω επιχειρηματιες, πολιτικοί και για επιβραβεύσει τον δικαστών τους επαναφέρουμε και τους μισθούς σε επίπεδα ρου 2012 επειδή έκαναν καλά την δουλειά τους... είναι όλοι έξω,να μην τους αναφέρω είναι τόσοι πολλοί,αίσχος κύριοι κατάκλεψαν όλοι και είναι όλοι με τις βιλλαρες και γλεντανε τα λεφτά του μακακα του Ελληνα που πληρώνει τους τραπεζίτες για να κάνουν δημόσιες σχέσεις να μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ ακόμα και σήμερα στα Μ.Μ.Ε σε δάνεια και διαφημίσεις..

    Στους μικρομεσαιους για να δώσουν 30 χιλιάρικα τους ζητάνε την μάνα τους και τον πάτερα τους,δεν σώζεται μάγκες η κατάσταση δεν έχουν και πάρτε το χαμπάρι τους γεννετικους αδένες κανένας να κάνει κάτι για τον κόσμο και να τα βάλει με τους νταβατζήδες και τα κομματοσκυλα που λιμενονται το δημόσιο λες και είναι μαγαζί του πάτερα τους..

    Και τελειώνει και το μουντιάλ!!τι θα λένε ΜΕΤΑ ο Οικονομεας, ο Καμπουρακης, ο Παπαδάκης, ο ΛυρωτζηΟικονομουΑυτιας!!! Μαλάκες δημοσιογραφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση