GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραλλία Χρηστίδου: «Δεν χρησιμοποιώ τα προσωπικά μου για να διαφημίζω τη δουλειά μου»

Χείμαρρος ήταν η Ραλλία Χρηστίδου στην τελευταία συνέντευξή της στηνβεφημερίδα «Η ΑΠΟΨΗ». Μεταξύ άλλων, η γνωστή ερμηνεύτρια μί...



Χείμαρρος ήταν η Ραλλία Χρηστίδου στην τελευταία συνέντευξή της στηνβεφημερίδα «Η ΑΠΟΨΗ». Μεταξύ άλλων, η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για το τραγούδι που είχε σκεφτεί να εγκαταλείψει, τους λόγους που δεν το έκανε, τη ταμπέλα του Fame Story που την ακολουθεί, αλλά και τον λόγο που δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της. Την έχουν πικράνει ποτέ δημοσιεύματα;

Στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί ποτέ να παρατήσει την καριέρα της, η απάντηση της Ραλλίας ήταν. αφοπλιστική. «Ναι, φυσικά. Όμως σκέφτηκα ότι είναι κρίμα να αφήσω ανεκμετάλλευτο το ταλέντο που μου έχει χαρίσει ο Θεός. Εξάλλου, το τραγούδι για μένα είναι τρόπος έκφρασης και όταν δεν μου δίνεται η δυνατότητα να το κάνω αυτό, αισθάνομαι ζωντανή-νεκρή», είπε στην συνέντευξή της.

«Τα τελευταία χρόνια πολλοί νόμιζαν ότι το να κερδίσεις αναγνωρισιμότητα σου εξασφάλιζε καριέρα, πορεία και οικονομική άνεση, όμως το να θέλεις να ασχοληθείς με το τραγούδι για να γίνεις γνωστός, είναι σφάλμα. Όταν πήγα εγώ στο reality, είχαμε το "ελαφρυντικό" ότι δεν γνωρίζαμε πού πηγαίναμε, ούτε τι θα συμβεί βγαίνοντας. Το χειρότερο ήταν όταν έβγαινες που σε αντιμετώπιζαν σαν να ήσουν κάτι, αλλά δυστυχώς ήσουν ένα τίποτα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να απεμπλακείς από την τηλεοπτική σου ταμπέλα και την τηλεοπτική σου ιδιότητα. Έχουν περάσει δέκα χρόνια και ακόμα αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι εφ' όρου ζωής για το ότι το έκανα γιατί το αγαπάω και όχι για να με ρωτούν "τι επαγγέλλεστε, κυρία μου; Celebrity". (Γέλια).», αποκαλύπτει για το πώς μπορεί να βλέπουν οι νέοι άνθρωποι τον χώρο του τραγουδιού αλλά και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν βγήκε από το γνωστό reality show.

Όσο για το αν θα πήγαινε ξανά η απάντηση. διίσταται: «Αν είχα τη γνώση που έχω τώρα, δεν θα συμμετείχα, αν δεν είχα τη γνώση αυτή, θα πήγαινα», δήλωσε η ίδια.

Επίσης, μίλησε και για το κεφάλαιο της προσωπική της ζωής και ήταν κατηγορηματική και απόλυτη: «Επέλεξα να μη χρησιμοποιήσω τα προσωπικά μου για να διαφημίζω τη δουλειά μου και το έκανα από την αρχή, παρ' ότι ήταν κόντρα στο ότι βγήκα από ένα reality και ενόχλησε αρκετά».

Τι απαντάει σε όσους φτιάχνουν ανεπιβεβαίωτα και ίσως κακόβουλα δημοσιεύματα για εκείνη; «Είναι κάτι που δεν με απασχολεί πλέον και δεν ασχολούμαι καθόλου. Είναι η νοοτροπία όταν δεν έχουμε θέμα, το φτιάχνουμε. Ιδίως στο διαδίκτυο από την ανωνυμία τους μπορεί να γράψουν οτιδήποτε. Εγώ ό,τι λέω το λέω επώνυμα και βάζω και την υπογραφή μου», είπε αφοπλιστικά η Ραλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση