GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπράνκο και επίσημα στην ΑΕΚ

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε η πρόσληψη του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος πρώην ...


Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε η πρόσληψη του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος πρώην μέσος, που το 1999 είχε αγωνιστεί στην «Ένωση», έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα και μετά από συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας τα βρήκε σε όλα και πιάνει άμεσα δουλειά, με αρχικό στόχο να «κλείσει» τις μεταγραφικές εκκρεμότητες.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα το 1999 συνειδητοποίησα το μέγεθος αυτού του Συλλόγου. Έχω μεγάλη διάθεση να βοηθήσω στον τομέα μου ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που διοικούν την ΑΕΚ και αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται να πω πολλά λόγια. Το πιο σημαντικό είναι η μεθοδική δουλειά και τα αποτελέσματά της προς όφελος της ομάδας», δήλωσε ο Μιλοβάνοβιτς, που εργάστηκε για δύο χρόνια με επιτυχία στην ίδια θέση στη Λας Πάλμας.
Επιθετικός και αριστερός χαφ είναι τα βασικά κομμάτια του παζλ που λείπουν από την ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη κάνει 12 μεταγραφές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Συλλόγου. Ο κ. Μιλοβάνοβιτς ο οποίος στο παρελθόν (1999,2000) προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής, ολοκλήρωσε προχθές τις υποχρεώσεις του με την ισπανική Λας Πάλμας, όπου κατείχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή για δύο χρόνια και από σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα στην επαγγελματική του καριέρα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση