GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή και από την βουλευτή Κ. Μάρκου για τον "ολέθριο έρωτα" στην ΔΗΜΑΡ...

Επιστολή έστειλε προς τη σύνταξη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου για το θέμα των σχέσεων της με τον...

Επιστολή έστειλε προς τη σύνταξη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου για το θέμα των σχέσεων της με τον Θ. Οικονόμου.
Σε αυτήν γράφει:
Κύριοι,
ξαφνιάστηκα δυσάρεστα από το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας «Πρώτο Θέμα» (Κυριακή, 22-06-2014), με φωτογραφίες, προσβλητικές αναφορές και υπονοούμενα που γίνονται για το πρόσωπό μου. Το δημοσίευμα δεν είχε διασταυρωθεί και ελεγχθεί για την αλήθεια του, τουλάχιστον για όσα με αφορούν, ενώ δεν ερωτήθηκα καν σχετικώς από το συντάκτη του άρθρου, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Κύριοι, παρότι στεναχωρούμαι για μια σχέση ανθρώπων που κατέληξε στα δικαστήρια, δηλώνω ρητά ότι η διάσταση των συζύγων και όλη αυτή η εξέλιξη δεν με αφορά και δεν οφείλεται σε εμένα, από καμία άποψη.
Πιστεύω πως η ζωή μου, δημόσια και ιδιωτική, είναι τέτοια που δεν έδωσε ποτέ αφορμή για αναφορές σαν αυτές που γίνονται στο δικόγραφο και στο δημοσίευμα που το υιοθέτησε φωτογραφικά.
Με εκτίμηση,
Κατερίνα Μάρκου
Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση