GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάρι από την Αργεντινή ο Αστέρας!

Έτοιμος να αποκτήσει τον Μάρτιν Ρόλε από την Άρσεναλ Σαραντί, είναι ο Αστέρας Τρίπολης, προκειμένου να καλύψει το κενό στη μεσοεπιθε...


Έτοιμος να αποκτήσει τον Μάρτιν Ρόλε από την Άρσεναλ Σαραντί, είναι ο Αστέρας Τρίπολης, προκειμένου να καλύψει το κενό στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.
Για μια ακόμα φορά, οι Αρκάδες θα εμπιστευτούν την αγορά της Αργεντινής, παρά το γεγονός πως ο Σεμπάστιαν Γκρατσίνι, δεν αποζημίωσε με την παρουσία του, την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Ο ύψους 1,68 Ρόλε, είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Αστέρα, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, στην Αυστρία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Κάτι αντίστοιχο, θα γίνει και με τον Έντερσον Τορμένο, ο οποίος βρέθηκε στην Τρίπολη, συμφώνησε και απομένουν οι ανακοινώσεις. Πλέον, μπαίνει στην τελική ευθεία και ο σχεδιασμός, αφού απομένει η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενώ δεξιού χαφ και ενός σέντερ φορ.
Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με διπλές προπονήσεις, ενώ ενσωματώθηκε και ο Καλίφα Σανκαρέ, την Πέμπτη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος από τους “παλιούς” που είχε άδεια.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση