GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στην Κύπρο! Πατέρας σκότωσε γιο, κόρη και σύζυγο!

Συγκλονίζει το παγκύπριο η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το απόγευμα στον Στρόβολο... Πατέρας ο Ανδρέας Πίττης,...



Συγκλονίζει το παγκύπριο η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το απόγευμα στον Στρόβολο...
Πατέρας ο Ανδρέας Πίττης, 41 ετών ηλεκτρολόγος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανέμενε την εν διαστάσει σύζυγό του Μαργαρίτα 35 χρόνων μαζί με τα δύο παιδιά τους ηλικίας 9 και 14 χρόνων στην οικία της μητέρας του στην οδό Αριάδνης πάροδο της Κων/λεως.

Μετά από σύντομη στιχομυθία σε έντονο ύφος με την εν διαστάσει σύζυγό του ο φερόμενος ώς δράστης άρχισε να σκορπά το θάνατο στην οικογένειά του. Όταν το αυτοκίνητο με την πρώην σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους έφτασε στο σπίτι, σε κατάσταση αμόκ βγήκε και πρόταξε στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3.

Από τις σφαίρες του G3 πρώτη έπεσε νεκρή η εν διαστάσει σύζυγό του ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά μόλις αντιλήφθηκαν τι έγινε βγήκαν από το αυτοκίνητο και έτρεξαν για να γλιτώσουν από το μένος του πατέρα τους.

Η 9χρονη δεν τα κατάφερε και πυροβολήθηκε εν ψυχρώ λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο. Ο 14χρονος γιός του κατάφερε προσωρινά να διαφύγει σε ανοιχτό χώρο απέναντι από το σπίτι.
Υπό το βλέμμα αυτοπτών μαρτύρων δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη και έπεσε αιμόφυρτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι που βρισκόταν σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα κυρίως σε σχέση με τα παιδιά. Πρόσφατα εκδόθηκαν και διατάγματα για την επιμέλειά τους.

Η σκηνή αποκλείστηκε αμέσως από την αστυνομία με την εγκληματολογική υπηρεσία να διενεργεί εξετάσεις λαμβάνοντας καταθέσεις και συλλέγοντας τεκμήρια.

Επί τόπου έσπευσε και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους για την νενομισμένη αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, δήλωσε πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο, προσθέτοντας ότι η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις και συλλέγει πληροφορίες από τη γύρω περιοχή.

“Φαίνεται ότι πρόκειται για σοβαρή υπόθεση φόνου δύο προσώπων και απόπειρας φόνου ενός τρίτου προσώπου. Χρησιμοποιήθηκε αυτόματο στρατιωτικό τυφέκιο και διερευνούμε ακριβώς κάτω από ποιες συνθήκες βρισκόταν στην κατοχή του του 41χρονου το συγκεκριμένο όπλο”, είπε ο κ. Μιχαηλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Άμυνας, για τον δράστη δεν υπήρχε οποιαδήποτε πληροφόρηση που να καταδεικνύει ότι επρόκειτο για επικίνδυνο άτομο ούτως ώστε να του αφαιρεθεί το τυφέκιο, γεγονός που ήδη προβληματίζει σοβαρά τους αρμόδιους.

filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση