GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια δικαιολογία είπε ο Βορίδης για την απομάκρυνση Δαραβίγκα από τον ΟΚΑΝΑ...

Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή Πάνο ...

Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή Πάνο Ευσταθίου για τις αρμοδιότητες και τον επιχειρησιακό του ρόλο.
Κατά την άφιξή του ο κ.  Βορίδης ρωτήθηκε και για την απομάκρυνση του Γ. Δαραβίγκα από τον ΟΚΑΝΑ. Και η δικαιολογία που είπε ήταν η εξής:
Δημοσιογράφος: Για το θέμα του ΟΚΑΝΑ, όπου είχαμε κάποιες αλλαγές;
«Αντικαταστήσαμε τον κ. Δαραβίγκα με έναν εξαιρετικό καθηγητή, τον κ. Διακογιάννη, ο οποίος είναι εξειδικευμένος στα ζητήματα τοξικοεξάρτησης, νομίζω στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του ρόλου και του δυναμικού του ΟΚΑΝΑ. Αυτό ήταν το νόημα αυτής της αντικαταστάσεως, η βελτίωση των ανθρώπων που θα λειτουργήσουν μέσα στον ΟΚΑΝΑ».
Δημοσιογράφος: Επομένως, ήταν λάθος επιλογή λέτε.
«Δεν το είπα αυτό. Είπα ότι βελτιώσαμε την επιλογή».

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΞΎΛΟ ΠΟΥ ΡΊΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΌΣΜΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΜΕ ΞΎΛΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ κ. ΣΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΒΟΔΙΦΟΓΕΩΡΓΙΑΔΗ....ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Η ΘΕΛΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!...ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΆΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕ... ΤΕΛΕΙΏΣΑΤΕ ΆΝΤΕ ΓΑΜΙΘΗΤΕ ..

    ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΉΞΟΥΜΕ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ...

    Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση