GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς – Βενιζελος “κόντυναν” τον Μητσοτάκη. Νίκη Λοβέρδου

Αναμενόμενη η απόφαση να κοντύνει ένας ακόμη Μητσοτάκης απο τον Σαμαρα. Όπου μπορεί τους κοπανάει ο Μεσσήνιος. Τι αποφάσισαν Αντ. Σαμαράς...

Αναμενόμενη η απόφαση να κοντύνει ένας ακόμη Μητσοτάκης απο τον Σαμαρα. Όπου μπορεί τους κοπανάει ο Μεσσήνιος. Τι αποφάσισαν Αντ. Σαμαράς – Ευ. Βενιζέλος για τους διοικητικούς των ΑΕΙ
Η άμεση προκήρυξη προς κάλυψη 600 θέσεων διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν για το ζήτημα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων των Πανεπιστημίων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, όσο διαρκεί η προθεσμία της αξιολόγησης των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και υποβάλλουν αιτήσεις για κάλυψη προκηρυγμένων θέσεων, δεν απολύεται – σύμφωνα με τη νομοθεσία – κανείς από όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.
Στο μεταξύ, τα οργανογράμματα που έχουν υποβάλει τα ΑΕΙ αξιολογούνται από ανεξάρτητο αξιολογητή μέσω της τεχνικής βοήθειας του ΕΣΠΑ.
Σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη, αν από την αξιολόγηση προκύψουν και νέες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, αυτές θα καλυφθούν με συμπληρωματική προκήρυξη.
Το ζήτημα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ είχε προκαλέσει κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον νέο υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση