GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα μπορούσε πολύ εύκολα να παίξει για την Ρεάλ Μαδρίτης»

Σίγουρος πως ο Λουίς Σουάρες μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ντιέγκο Φορλάν. Με δηλώσεις του ...

Σίγουρος πως ο Λουίς Σουάρες μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ντιέγκο Φορλάν.

Με δηλώσεις του στην «AS», τόνισε πως ο συμπαίκτης του στην εθνική Ουρουγουάης έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να ταιριάξει στην «βασίλισσα», ενώ παράλληλα τον χαρακτήρισε ισάξιο με τους κορυφαίους επιθετικούς του πλανήτη.

«Είναι ένας παίκτης με εξαιρετική φυσική και ποδοσφαιρική κατάσταση και θα μπορούσε πολύ εύκολα να παίξει για την Ρεάλ Μαδρίτης», ήταν η τοποθέτηση του 35χρονου επιθετικού, για να συμπληρώσει:

«Είναι ένας απ’ τους καλύτερους του κόσμου. Είναι δίπλα στους Μέσι, Κριστιάνο και Ιμπραΐμοβιτς. Είναι όλοι τους εκπληκτικοί και είναι θέμα γούστου να διαλέξεις τον καλύτερο».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη νίκη της «σελέστε» επί της Ιταλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, που έδωσε στην εθνική του ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Ήταν απίστευτο. Αυτή η νίκη μας βοήθησε και μας έδωσε επιλογές για τον επόμενο αγώνα. Υπάρχουν ακόμα τρεις πόντοι για να κερδίσουμε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, το σημαντικό είναι να προκριθούμε και βλέπουμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του Φορλάν.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση