GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαπραγματεύεται για τον Αμπέντ ο Παναθηναϊκός

Σε συζητήσεις με την Νιουκάστλ αναφορικά με το μέλλον του Μεχντί Αμπέντ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Όπως αναφέρει η «The Journal»...



Σε συζητήσεις με την Νιουκάστλ αναφορικά με το μέλλον του Μεχντί Αμπέντ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Όπως αναφέρει η «The Journal» του Νιουκάστλ:
«Σύμφωνα με πληροφορίες της Journal, χθες άρχισαν συζητήσεις ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Αμπέντ. Ο μέσος από την Αλγερία ήταν εξαιρετικός στην Ελλάδα και ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου θέλει να τον κρατήσει με ένα νέο δανεισμό να είναι η πιο πιθανή επιλογή.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δώσει μόλις 370.000 ευρώ και ακόμη και τότε θα έπρεπε να πουλήσει έναν από τους παίκτες του για να αγοράσει τα δικαιώματα του Αμπέντ, που αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ το 2011.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει δώσει καμία ένδειξη για τους παίκτες που ήταν δανεικοί πέρσι και το μέλλον τους στην ομάδα. Όμως ο Αμπέντ πέτυχε στην παρουσία του στους Κυπελλούχους Ελλάδας και θα ήταν έκπληξη αν ο προπονητής δεν έδινε στον 21χρονο άσο μία ευκαιρία να κερδίσει τις εντυπώσεις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση