GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Όλγα εξήγησε γιατί οι τουρίστες επιστρέφουν στην Ελλάδα...

H Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ανήκει στους κερδισμένους των πολιτικών εξελίξεων, καθώς ο τομέας ευθύνης του οποίου προ...



H Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ανήκει στους κερδισμένους των πολιτικών εξελίξεων, καθώς ο τομέας ευθύνης του οποίου προϊσταται κομίζει διαρκώς “καλά νέα” για τη χώρα.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, η Όλγα Κεφαλογιάννη εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία του τουριστικού προϊόντος, και στάθηκε ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα, καθώς για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, τα ξενοδοχεία της Αθήνας παρουσιάζουν πληρότητα που αγγίζει το 100%.

Σύμφωνα με την Όλγα Κεφαλογιάννη, οι τουρίστες δεν ήρθαν στην Ελλάδα… αυτόματα, αλλά ως αποτέλεσμα της δουλειάς, της επιμονής και της υπομονής από την πλευρά του υπουργείου.

1 σχόλιο

  1. Μπατιροτουρίστες που έρχονται και δεν πάνε πέρα από το ξενοδοχείο τους. Η "δουλειά" φαίνεται όχι από το πόσοι έρχονται, αλλά , τί αφήνουν στην χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση