GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν υπάρχει νέα εντολή για επέμβαση στο Ιράκ

Η τουρκική κυβέρνηση δεν επεξεργάζεται κάποια νέα εντολή για την έγκριση στρατιωτικών επιχειρήσεων εντός του ιρακινού εδάφους, όπου ...


Η τουρκική κυβέρνηση δεν επεξεργάζεται κάποια νέα εντολή για την έγκριση στρατιωτικών επιχειρήσεων εντός του ιρακινού εδάφους, όπου μαχητές κρατούν ομήρους 80 Τούρκους υπηκόους, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ.
"Το ζήτημα του αν η υφιστάμενη εντολή είναι επαρκής (για μια στρατιωτική επιχείρηση) ή αν χρειάζεται μια νέα εντολή είναι μεταξύ των ζητημάτων που συζητούνται.

Όμως αυτή τη στιγμή δεν επεξεργαζόμαστε μια νέα εντολή", δήλωσε ο Μποζντάγ προς δημοσιογράφους στην Άγκυρα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Η εντολή του τουρκικού κοινοβουλίου, η οποία επιτρέπει στην κυβέρνηση της Τουρκίας να διεξάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ εκπνέει τον Οκτώβριο.

Σχεδιάσθηκε για να δώσει στην Άγκυρα τη δυνατότητα να πλήττει βάσεις των κούρδων μαχητών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στο βόρειο Ιράκ.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Με εντολή Σαμαρά θα πέσουν και οι τιμές στα νησιά..

    ΟΧΙ ΡΕ..ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΧΟΥΜΕ;;;2.000 ΤΟ ΜΟΝΌΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ..ΤΩΡΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕΝ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕΝΝΝΝ ΧΑ ΧΑ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΆ ΕΕΕΕΕ//// Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...


    ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ...ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση