GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός της Κίνας

Με σκοπό την αναζήτηση επενδύσεων και την τοποθέτηση επενδυτικών κεφαλαίων στο ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων φτάνει στη...



Με σκοπό την αναζήτηση επενδύσεων και την τοποθέτηση επενδυτικών κεφαλαίων στο ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων φτάνει στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός της Κίνας. Ο κ. Λι Κεκιάνγκ, συνοδευόμενος από τον Κινέζο υπουργό Εξωτερικών Ουάνγκ Γι και πολυμελή κυβερνητική αντιπροσωπεία αναμένεται στην Αθήνα για τριήμερη επίσημη επίσκεψη από τις 19 μέχρι τις 21Ιουνίου.

Επιδίωξη της ελληνικής κυβέρνησης και του κ. Αντώνη Σαμαρά είναι η μεγαλύτερη κινεζική συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και η αύξηση των κινεζικών επενδύσεων και συνεργασιών με ελληνικές εταιρίες. Γνωστό είναι, άλλωστε, το κινεζικό ενδιαφέρον για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και για την απόκτηση στον Πειραιά του 67% της εισηγμένης στο χρηματιστήριο ανώνυμης εταιρείας ΟΛΠ ΑΕ.
Κυβερνητικά στελέχη επιχειρηματολογούν στις συνομιλίες τους με Κινέζους αξιωματούχους ότι το επιτυχημένο παράδειγμα της επένδυσης της COSCO στον Πειραιά μπορεί να αποτελέσει βάση για περαιτέρω συνεργασία στον επενδυτικό τομέα, καθώς η Ελλάδα - με τη στρατηγική της θέση στη νοτιοανατολική Ευρώπη και την εγγύτητά της στη διώρυγα του Σουέζ- διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να καταστεί η βασική πύλη εισόδου κινεζικών προϊόντων, επενδύσεων και κεφαλαίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι Κινέζοι οι οποίοι με τις κινήσεις τους δείχνουν σοβαρότητα και αποφασιστικότητα έχοντας αποδείξει την πρόθεσή τους να επενδύσουν στην Ελλάδα, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ελέγχου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Η κινεζική «Friedmann Pacific Asset Management Limited and Shenzhen Airport Co Ltd», δηλαδή η εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων της πόλης του Σενζέν από κοινού με την κινεζική κρατική εταιρεία που κατέχει το αεροδρόμιο της πόλης, διεκδικούν να αποκτήσουν πλειοψηφικό ποσοστό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», θέλοντας να μετατρέψουν την Αθήνα σε μείζον σημείο εισόδου των Κινέζων τουριστών στην Ευρώπη.
Το 2010, οι Κινέζοι που ταξίδευαν στο εξωτερικό το 2010 ήταν μόλις 3,8 εκατομμύρια. Μέχρι το 2020 υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τα 15 εκατομμύρια. Για τον ελληνικό τουρισμό, η Κίνα θεωρείται η αγορά του μέλλοντος. Προϋπόθεση για την προσέλκυση Κινέζων είναι η ανάπτυξη των κατάλληλων συμμαχιών στον τομέα των αερογραμμών και η δημιουργία της υποδομής που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις των ταξιδιωτών για υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία και πραγματοποίηση καταναλωτικών αγαθών πολυτελείας. Ηδη τα μηνύματα για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού με επισκέπτες από την αχανή αγορά της Κίνας είναι ενθαρρυντικά.
Για την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού Κινέζων τουριστών, η Ελλάδα εργάζεται και στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης διεκδικώντας να απλοποιηθούν οι διαδικασίες χορήγησης θεωρήσεων.
Η κινεζική εταιρεία China State Grid είναι μεταξύ των υποψηφίων για την αποκρατικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και αναμένεται να περάσει στο β' γύρο του διαγωνισμού όπου θα κληθεί να καταθέσει δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά του 66% της εταρείας.
Στο Ελληνικό, η κινεζική εταιρεία Fosun συμμετέχει στο κονσόρτσιουμτων εταιρειών που έχουν αναλάβει την ανάπτυξη του πρώην αεροδρομίου.
Ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κεκιάνγκ, εκτός από την Αθήνα θα μεταβεί και στην Κρήτη. Η Αθήνα δίνει βαρύνουσα σημασία στη διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων στην κινεζική αγορά και στην αύξηση των εξαγωγών βασικών ελληνικών προϊόντων, όπως λάδι, μάρμαρα, γουναρικά, κρασί. Στο πλαίσιο αυτό, η χώρα μας προσβλέπει στην υπογραφή μνημονίων συνεργασίας για την ανάπτυξη και για την έρευνα και τεχνολογία.
Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του Αντώνη Σαμαρά με τον Λι Κεκιάνγκ, η Ελλάδα και η Κίνα θα συζητήσουν τρόπους για την ενίσχυση της ναυτιλιακής συνεργασίας με την υπογραφή σχετικού μνημονίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Κινέζου πρωθυπουργού θα διοργανωθεί και forum με θέμα τη θαλάσσια συνεργασία, με τη συμμετοχή των πρωθυπουργών των δύο χωρών, καθώς και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

5 σχόλια

  1. Προς τον αξιότιμο πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα μας.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου διάβασα - πληροφορήθηκα έκπληκτος τα περί των αντιρρήσεων του Αξιότιμου Πρωθυπουργού σας Κυρίου Κάμερον στην διαφαινόμενη – προτεινόμενη τοποθέτηση του Αξιότιμου Κυρίου Γιούνκερ ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς τούτο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πρωθυπουργός σας το θεωρεί αποσταθεροποιητικό παράγοντα για την κυβέρνηση του.
    Προφανώς ο Αξιότιμος Κύριος Κάμερον προτιμά την λύση της αχυρανθρώπου της Λιθουανίας που διακαώς επιθυμεί η Κυρία Μερκελ, και η οποία Λιθουανή πρωτοστάτησε στην αντιρωσική εκστρατεία, με ποιες πλάτες και στήριξη, με τα γεγονότα της Ουκρανίας όπου η καγκελάριος μόνο πάντσερ και στούκας δεν έστειλε προκειμένου να επεκτείνει τα σύνορα της Γερμανίας προς ανατολάς, (το ποιος κάνει κουμάντο στην Ευρώπη το ξέρετε) και τα επέκτεινε, το οποίο από ό,τι φαίνεται αφήνει παγερά αδιάφορο το Ηνωμένο Βασίλειο.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου το ότι η Γερμανία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο δια της Οικονομίας, φαντάζομαι ότι και το ξέρετε, όπως ήξεραν στην Αγγλία, τις παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου τότε που η Πόρνη των Εθνών ακόνιζε τα δόντια της καταπίνοντας το ένα κράτος μετά το άλλο και με την μεγάλη δύναμη πατρίδα σας να αρκείστε σε χλιαρές εξηγήσεις και δεχόμενη τον κίνδυνο των Σοβιέτ που με διπλωματία σας πρόβαλε τότε η Πόρνη, με τελικό αποτέλεσμα τα εκατομμύρια των νεκρών, την φρίκη των βασανιστηρίων, την κόλαση της πείνας.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου τα μεγάλα Έθνη, και το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να συγκαταλέγετε σε αυτά, πρέπει να δείχνουν το ανάστημα τους εξ αρχής και όχι εκ των υστέρων όταν έχει αρχίσει να τρέχει αίμα. Και θα σας το πω και μαλλιαρά Ελληνικά, το μακριά από τον κώλο μας και ας είναι και δυο πόντοι, δεν ωφελεί τους μακρόνοες αλλά τους μικρόνοες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ πολύ θετική εξέλιξη τη δήλωση – πρόβλεψη του Τάκη Μπαλτάκου: «Δεν θα τα καταφέρουν όμως, όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ ΤΟ 1945. Θα έχουμε νέα “Συμφωνία της Βάρκιζας”. Πάλι θα παραδώσουν τα όπλα». Η δήλωση του κυρίου Τάκη καταργεί κάθε άλλοθι περί «παραπλανημένων», αλλά κυρίως περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενο των εγκεφάλων που έχει επιλέξει ο Σαμαράς ως συμβούλους, φίλους, «στενό κύκλο».

    Είμαι βέβαιος ότι οι διάφοροι Φαήλοι και Χρύσανθοι ανέκραξαν «πες τα ρε Τάκη!» μόλις έμαθαν το περιεχόμενο της συνέντευξης...
    του Τάκη στο «ΒΗΜΑ». Μάλλον και ο Αντώνης Σαμαράς θα ήπιε ένα ποτήρι βερμούτ στην υγειά της ειλικρίνειας του Τάκη.

    Ο Μπαλτάκος είχε βρει αρκετούς υποστηρικτές μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας του με τον Κασιδιάρη. Υποστηρικτές που εκτός από τον Τάκη, στηρίζουν τη ΝΔ του Σαμαρά και την ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Κανείς δε δικαιούται να χαρίζει σε αυτούς τους ανθρώπους το άλλοθι του παραπλανημένου.

    Για αυτούς τους ανθρώπους ο Εμφύλιος δεν τελείωσε ποτέ. Για αυτούς τους ανθρώπους ο πόλεμος είναι διαρκής. Αυτοί οι άνθρωποι όταν αναφέρονται σε αριστερή ηγεμονία εννοούν ότι όσο υπάρχει έστω κι ένας ζωντανός αριστερός που δουλεύει, ζει και σκέφτεται, η νίκη του Εμφυλίου δεν έχει ολοκληρωθεί.

    Αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούν μία χώρα στην οποία οι αριστεροί δεν έχουν χώρο και θέση. Γι’ αυτούς, υπάρχουν οι Έλληνες και οι αριστεροί. Και η «πολιτική σταθερότητα» που οραματίζονται, πρεσβεύουν και επιδιώκουν, είναι προφανές ότι θέλει την Αριστερά παραδομένη και εξόριστη.

    Με μία τέτοια κυβέρνηση κι έναν τέτοιο πρωθυπουργό δεν υπάρχουν περιθώρια συνομιλίας και «βομβαρδισμού νομιμότητας». Δε μπορείς να τους πείσεις ούτε με υπνοπαιδεία ότι αυτό δεν είναι Δημοκρατία, αλλά ξενοδουλεία, γερμανολαγνεία και φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι άνθρωποι αναβλύζουν από κάθε κύτταρό τους μίσος για τους αριστερούς – αλλά και για όσους δεν συμφωνούν απόλυτα με την κυβερνητική πρακτική. Δεν είναι, λοιπόν, δυνατόν να τους αντιμετωπίζεις με τη φιλοσοφία του Ζεν. Δεν είναι δυνατόν να τους χτυπάς στο συναίσθημα και να επικαλείσαι τον οίκτο τους για τα θύματα της πολιτικής τους ζητώντας να αλλάξουν πολιτική, διότι αυτό ακριβώς θεωρούν πολιτική επιτυχία τους. Την εξόντωση. Τον πλήρη έλεγχο μέσω του εξευτελισμού και της εξαθλίωσης.

    Ίσως – λέω ίσως – το τεράστιο δέντρο της «Χρυσής Αυγής» να τοποθετήθηκε στο σημείο που βρίσκεται για να μας αποσπάσει την προσοχή από το πυκνό δάσος του φασισμού που κυβερνά υπό το μανδύα της δημοκρατικότητας. Ένας φασισμός που δε βρίσκεται μόνο «εκεί ψηλά». Έχει τις ρίζες του στο φασισμό της καθημερινότητας και στους φασίστες της διπλανής πόρτας που μας «ανέχονται», αλλά πιστεύουν ακράδαντα ότι «θα έρθει η ώρα μας».

    Ο Μπαλτάκος δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι οι αριστεροί «Δεν θα τα καταφέρουν όμως, όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ ΤΟ 1945. Θα έχουμε νέα “Συμφωνία της Βάρκιζας”. Πάλι θα παραδώσουν τα όπλα». Το ίδιο πιστεύει και ο κύριος Τάκης της διπλανής πόρτας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, το «έκαστος εφ’ ω ετάχθη» έχει αυξημένη σπουδαιότητα. Οι «μάχες της Βουλής», ο «πολιτικός πολιτισμός» και η λεκτική «διασταύρωση των ξιφών» είναι βούτυρο στο ψωμί των μισάνθρωπων και τα γράμματα που θα χαραχθούν πάνω στην ταφόπλακα κάθε αντίδρασης.

    Το Σαμαρικό λεφούσι με τα Βενιζέλεια και Λοβέρδεια δεκανίκια του ετοιμάζει την τελική του επίθεση. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν τα αριστερά αντανακλαστικά ζουν μέσα στη σημερινή Αριστερά. Σε διαφορετική περίπτωση και όσο η «μάχη» περιορίζεται σε παρακλήσεις για εκλογές, ευχές για να μη βρεθούν 180 «ναι» στην εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας και ελπίδες ότι τα έξυπνα συνθήματα θα πιάσουν τόπο, τότε αιωνία της η μνήμη, αιωνία μας η μνήμη, αιωνία η δόξα του κυρίου Τάκη που θα βγει στο διπλανό μπαλκόνι να φωνάζει «Βάρκιζα ρεεεεεε!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

    Οι κατακτητές και η προδοτική Κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου αφού χρέωσαν την χώρα, σκόρπισαν πείνα, δυστυχία , παρέδωσαν σε ομηρία την χώρα για 70-100 χρόνια στα μνημόνια , κατεδαφίζοντας τα πάντα με χαράτσια με άδικα φορολογικά μετρά σχεδόν σε όλους τους Έλληνες απορροφώντας σχεδόν όλες της κατάθεση τους ,με τις δολοφονίες -αυτοκτονίες, με τις συλλήψεις ανθρώπων που δεν έχουν να πάρουν ούτε ψωμί δεν θα τους αφήσουμε άλλο αρκετά γονατίσατε τον Ελληνικό Λαό.

    Οι δήμιοι που είναι μέσα στα υπουργεία και με δήμους και οργανώσουν επιστημονικά την εξόντωση του λαού μας με τα μαξιλαράκια Ψαριανό, Οικονόμου , Λομβέρδο, Αηδόνι, κτ.λ...

    Ψαριανέ ,Λυκούδη, Οικονόμου για εμάς πρώτιστα έχει η σωτήρια του ΛΑΟΥ και όχι οι καρέκλες σας ..Παρακολουθούμαι εδώ και αρκετό χρόνο το πως δράτε ακόμα και μέσα στην Βουλή ...Υπάρχουν τα βίντεο από την TV της Βουλής για τα κατορθώματα σας, Ψαριανέ Οικονόμου όταν ψηφιζόταν εξοντωτικοί νόμοι και όταν ακόμα δεν ήσασταν στην κυβέρνηση, ΠΆΝΤΑ έλειπαν όταν ήταν οριακή η ψηφοφορία, δεν ψηφίζατε ΠΟΤΕ στην πρώτη εκφώνηση των ονομάτων τους , περίμεναν να δουν αν θα περάσουν τα εξοντωτικά μετρά και μετά ψήφιζαν κατά πως τους βόλευε.

    Οργανώσατε τα Τάγματα Ασφαλείας της Χρυσή Αυγή με Μπαλτάτους με σκοπό τον φόβο και χτυπήματα στον λαού που παλεύει για να ζήσει ανθρώπινα και ελεύθερος από τα χαράτσια.

    Σύμμαχοι, συνεργοί και βοηθοί των κατακτητών ενάντια στο λαό είναι οι οργανώσεις που καθοδηγούνται από δημοσιογράφους μεγάλων Μ.Μ.Ε με τη βοήθεια των Γερμανών Γκαουλάιτερ και ντόπιων μεγάλο συμφερόντων, βάζετε κατά της Ελλάδος εδώ και 5 χρόνια ΩΜΑ.

    Το Γερμανικό σχέδιο Επιτροπείας της Ελλάδος με την τοποθέτηση τον Γκαουλάιτερ είναι για να ξεπουλήσετε ότι πλούτο έχει την Ελλάδα, έχοντας καταλάβει την εξουσία με ότι χυδαίο υπάνθρωπο τρόπο με τα Μ.Μ.Ε. να σας θυμίσω τι τρόμο προκαλούσε ο ΑΝΤ1 παραμονή εκλογών, να σας θυμίσω ότι οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί έγιναν ξαφνικά στη 18/5/2014 δικοί σας…

    Όλοι αυτοί, κατακτητές, με την η προδοτική Κυβέρνηση, εξοπλίζουν σήμερα το σώμα οικονομικών δολοφόνων που τους ονομάζουν Επίτροπους η σύμβουλους και που σ' αυτό στρατολογούνται και γνωστά για εμάς Ελληνικά καθάρματα..

    Έτσι οδηγούν -δολοφόνησαν- 6.000 Έλληνες και άλλες 20.000 Έλληνες συγγενής τους μαρασμό για της απώλειας τους .

    Ήθελε ΛΟΙΠΟΝ η ώρα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε να σας πονέσει, το καλοκαίρι θέλετε να σας εργαστούν ως δούλοι οι εξαθλιωμένοι οι Έλληνες στης ξενοδοχειακές γαλέρες σας .

    Παίζεται πολλοί με την νοημοσύνη μας, έχετε ξεχάσει ΚΑΤΙ όμως ότι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι να σέβεστε την μειοψηφία , εσείς δεν το κάνατε αλλά προκαλείται και χλευάζετε έναν ΛΑΟ, στέλνοντας τη χώρα πίσω σε Ναζιστικές τσιφλικάδικες αντιλήψεις…

    Τώρα παίζετε την θέσης εργασίας για τους νέους με ότι γερό νέο κορμί που έχει να μου προσφέρει. Το γέρικο το αποσύρετε και δεν μας νοιάζει η τύχη του...{θυμίσει τους φούρνους του Χίτλερ }.. κάνετε τα χατίρια της τρόικας και των εγχώριων εντολοδόχων της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

    Η ανεργία από στους νέους δεν καταπολεμάται μεταφέροντάς την στους μεσήλικες και άνω και με το κόστος εργασίας στo 1/4 του μισθού ….Δεν τα έχετε όμως υπολογίσει σωστά , γιατί οι νέοι που θα προσληφθούν –αν προσληφθούν- με 400- 500 ευρω πάλι θα είναι αναγκασμένοι να συμβιώνουν με τους ηλικιωμένους γονείς τους που θα έχουν απολυθεί αλλά τα χαράτσια και οι φόροι, φόροι, τρομερό!! ποιος το σκεφτικέ ο Γκέμπελς Αδωνις; Αυτό από μόνο του σας καταδικάζει ως δουλεμπόρους.

    ΛΑΕ σε πυροβολούν σε δολοφονούν μέσα από του υπολογιστές τους, συλλαμβάνουν, και τρομοκρατούν τον λαό, πάνε να λυγίσουν το λαό και να διαλύσουν τα ΠΆΝΤΑ. Όμως δεν θα τους επιτρέψουμε εμείς .

    Ο Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται να τον δολοφονείται και να τον τρομοκρατείται άλλο καθάρματα.

    Ο λαός μαζί με την Ο.Π.Λ.Α. δίπλα σας θα δώσει την απάντηση του.

    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α. οργάνωση του λαού ενάντια στους καταχτητές και τους προδότες ΔΗΛΩΝΕΙ ότι.

    1] Θα υπερασπίσει και θα περιφρουρήσει τις πραγματικές απελευθερωτικές οργανώσεις που αγωνίζονται στον τραχύ αγώνα ενάντια στους καταχτητές για την απελευθέρωση μας.

    2] Θα εξοντώσει κάθε προδότη που συνεργάζεται με τους καταχτητές και θα τιμωρήσει σκληρά καθένα ένα που δολοφονεί, προδίδει η συλλαμβάνει για τα δίκαια του.

    3]Θα περιφρουρήσει τους λαϊκούς τους αγώνες του λαού από προβοκάτορες ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

    ΚΑΛΕΙ:Τους δημοκρατικούς αξιωματικούς όλων των όπλων, δημοκρατικούς αστυνομικούς , το δημοκρατικό δημόσιος τομέας και καθένα έναν που θέλει να μην σκλάβος τους να ΜΗ υπακούν στις εντολές των καταχτητών και των συνεργατών τους να ΜΗ γίνουν δολοφόνοι του λαού μας γιατί θα έχουν της δικές τους εύθηνες .

    ΚΑΛΕΙ: Όλο τον Ελληνικό Λαό να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους και να ενισχύσει την Ο.Π.Λ.Α. καταγγέλνοντας μας με συγκεκριμένα στοιχεία κάθε κυβερνητικό προδότη, η μεγάλο τσιφλικά – Εργοδότη που τον εκμεταλλεύονται.

    Η Ο.Π.Λ.Α. θα είναι ο άγρυπνος ΦΡΟΥΡΟΣ του εργαζόμενου λαού και των λαϊκών αγώνων του ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ του λαού και ο αμείλικτος ΤΙΜΩΡΟΣ σε κάθε προδότη και τον οικογενειών τους.

    Μας ανάγκασαν στην εκκαθαρίσει αυτή που θα είναι χειρουργική για να πληρώσουν αυτοί που είναι ένοχοι με όποιο κόστος ακόμα και για τους αγωνιστές μας.

    Οι δειλοί που μας προδίδουν κάθε ημέρα , επειδή φοβούνται η δωροδοκούνται , να ξέρουν πως τους την έχουμε στημένη, πως είναι καταδικασμένοι και με την πρώτη ευκαιρία θα εξοντωθούν.

    Στο Κ.Κ.Ε δε θα του δοθεί πάλι ευκαιρία να μας προδώσει , τους μάθαμε.

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α.

    1/6/2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση