GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουδείς αναντικατάστατος… εκτός του Ντελ Μπόσκε

Η διαφαινόμενη απομάκρυνση του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε από τον πάγκο της Ισπανίας, διαψεύδεται όχι από κάποια εφημερίδα, αλλά από τον πρόεδρ...


Η διαφαινόμενη απομάκρυνση του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε από τον πάγκο της Ισπανίας, διαψεύδεται όχι από κάποια εφημερίδα, αλλά από τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χόρχε Πέρεθ.
Οι κακές εμφανίσεις των «φούριας ρόχας» που σήμαιναν τις δύο κατά σειρά ήττες από Ολλανδία και Χιλή, δεν πτόησαν την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνοκράτη προς το πρόσωπο του 63χρονου τεχνικού. Μάλιστα, πιστεύει πως δεν θα βρεθεί και κάποιος άξιος να τον αντικαταστήσει!
Όπως, λέει χαρακτηριστικά ο Πέρεθ ακόμη και αν ο Ντελ Μπόσκε θελήσει να φύγει, εκείνος θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη: « Αν δηλώσει παραίτηση, εμείς θα προσπαθήσουμε να τον μεταπείσουμε. Το καλύτερο είναι να αφήσουμε ένα χρονικό διάστημα να περάσει και μετά να μιλήσουμε. Δεν θα βρούμε κάποιον καλύτερο».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση