GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις ληστές χτύπησαν ηλικιωμένο στις Σέρρες

Ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας Σερρών, δυο από τους τρεις κακοποιούς που χτύ...


Ταυτοποιήθηκαν από τις έρευνες που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας Σερρών, δυο από τους τρεις κακοποιούς που χτύπησαν άγρια έναν ηλικιωμένο άνδρα στην περιοχή για να του αρπάξουν τις οικονομίες του.
Η ληστεία είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή, με τους τρεις δράστες να ασκούν σωματική βία σε βάρος του 68χρονου θύματός τους και να αρπάζουν από τις τσέπες του 505 ευρώ. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κατά την προανάκριση οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη ληστεία και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 45 και 34 χρόνων, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Σε αυτή περιλαμβάνεται και ένας άγνωστος ακόμη συνεργός τους, για την αναγνώριση του οποίου η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση