GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπιγιόνσε, οι πειρατές του χαμένου θησαυρού και η απόλυτη χλιδή – Ολα όσα έγιναν στο πάρτι του Σκορπιού [βίντεο & εικόνες]

Το πάρτι της χλιδής των 4 εκατ. ευρώ για τα γενέθλια της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό τα είχε όλα. Χορό, τραγούδι, κυνήγι χαμένο...

Το πάρτι της χλιδής των 4 εκατ. ευρώ για τα γενέθλια της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό τα είχε όλα. Χορό, τραγούδι, κυνήγι χαμένου θησαυρού, ελληνική κουζίνα αλλά και... απρόοπτα, καθώς μία φίλη της οικογένειας τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λευκάδας.


Επειτα από χρόνια, το μικρό νησάκι απέναντι από το Νυδρί της Λευκάδας γέμισε από πλούσιους και διάσημους που ήρθαν στην Ελλάδα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στις 10 χθές το βράδυ, η αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιόνσε τραγούδησε το «Happy Birthday», ενώ στη συνέχεια διασκέδασε το κοινό με ένα φαντασμαγορικό σόου. Μεταξύ των καλεσμένων και η Σαρλότ Κασιράγκι, αλλά και η Μις Ρωσία 2009.

Σύμφωνα με το Greek Reporter, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά της συζύγου του. Οι εκπλήξεις που περίμεναν τους καλεσμένους ήταν πολλές. Ακροβάτες να κάνουν φιγούρες πάνω σε τζετ σκι, πυροτεχνήματα αλλά την παράσταση έκλεψε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

Οι καλεσμένοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μεταμφιέστηκαν σε πειρατές! Πάντως από την φαντασμαγορική βραδιά δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς μία απροσεξία κόστισε τον τραυματισμό της φίλης του ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ στο γόνατο. Μάλιστα χρειάστηκε να γίνει και αεροκομιδή με ελικόπτερο στο τοπικό Νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου της τοποθετήθηκε νάρθηκας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση