GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστοί παρουσιαστές περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Γνωστοί τηλεπαρουσιαστές της ελληνικής tv περιμένουν το πρώτο τους παιδί από μέρα σε μέρα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χ...



Γνωστοί τηλεπαρουσιαστές της ελληνικής tv περιμένουν το πρώτο τους παιδί από μέρα σε μέρα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και σύμφωνα με το fthis.gr σύντομα θα γίνουν και γονείς. Πρόκειται για τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελένη, δυο συνάδελφους που βρίσκονται μαζί στη ζωή αλλά και στην... δουλειά αφου οι δυο τους εργάζονται στον ίδιο ιστότοπο ενημέρωσης!
Ο γνωστός παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων, έχει κάνει ήδη ένα γάμο από τον οποίο όμως δεν έχει αποκτήσει παιδί. Ο δημοσιογράφος κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και από τότε που έκλεισε το Alter, εργάζεται στο E! και στο Εxtra παρουσιάζοντας δελτίο ειδήσεων αλλά και εκπομπή.
Η δημοσιογράφος, μετά την αποχώρησή της από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, εργάστηκε στο Alter όπου και γνωρίστηκε με τον Άκη Παυλόπουλο. Η παρουσιάστρια εμφανιζόταν στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αργότερα ανέλαβε τη δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο, «το Summer Life».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση