GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέλλα: Βρήκαν τους ληστές με τα Καλάσνικοφ δέκα μήνες μετά

Δυο από τους τρεις δράστες της περιπετειώδους ληστείας με τους πυροβολισμούς σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα Γιαννιτσά Πέλλας, κα...


Δυο από τους τρεις δράστες της περιπετειώδους ληστείας με τους πυροβολισμούς σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα Γιαννιτσά Πέλλας, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας και να σχηματίσουν σε βάρος τους δικογραφία, ενώ προσπαθούν να εξακριβώσουν και τα στοιχεία του συνεργού τους.
Οι τρεις κακοποιοί είχαν εισβάλει στο βενζινάδικο στις 31 Αυγούστου του 2013 πυροβολώντας στον αέρα με τα Καλάσνικοφ που κρατούσαν, για να αναγκάσουν τον ιδιοκτήτη και ένα φίλο του ηλικίας 61 και 68 χρόνων να μείνουν ακίνητοι. Στη συνέχεια, είχαν αρπάξει 1.500 ευρώ και είχαν διαφύγει με ένα Ι.Χ. φορτηγό που είχαν κλέψει την προηγούμενη ημέρα από το Λιποχώρι Πέλλας και βρέθηκε αργότερα κρυμμένο στην περιοχή του Αγίου Λουκά.
Οι αστυνομικοί είχαν βρει τότε στον τόπο της ληστείας τρεις κάλυκες από αυτόματο πολεμικό τυφέκιο διαμετρήματος 7,62 cal και, από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρήκαν σε αυτούς και στο όχημα διαφυγής, ταυτοποίησαν έναν 31χρονο Έλληνα και έναν 26χρονο Αλβανό. Σε βάρος τους ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Έδεσσας άσκησε δίωξη για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή, αλλά δεν συνελήφθησαν μια και τα αδικήματα δεν ήταν αυτόφωρα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση