GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαντόνα ανησυχεί για την Λεπέν

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής Μαντόνα εξέφρασε την ανησυχία της στον προσωπικό της λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δι...


Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής Μαντόνα εξέφρασε την ανησυχία της στον προσωπικό της λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram για τα ποσοστά που συγκέντρωσε το Εθνικό Μέτωπο (FN) της Γαλλίας στις ευρωεκλογές, προκαλώντας τη σαρκαστική αντίδραση του αντιπροέδρου του κόμματος αυτού της Ακροδεξιάς.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανήρτησε χθες στο Ίνστραγκραμ μια φωτογραφία του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας Libération με ημερομηνία 26 Μαΐου και τίτλο «Η Γαλλία FN», και σχολίασε: «Ρωσία, Ουκρανία, Βενεζουέλα, και τώρα η Γαλλία;!!!» και προσθέτοντας τις ετικέτες «#καταπολεμήστε τον φασισμό», «#καταπολεμήστε τις διακρίσεις».
Ήδη το 2012 η Μαντόνα είχε επιτεθεί στο ακροδεξιό γαλλικό κόμμα, τοποθετώντας μια σβάστικα στο πρόσωπο της προέδρου του κόμματος, Μαρίν Λεπέν, σε ένα βίντεο που παιζόταν ενώ εκείνη ήταν στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της. Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου είχε καταθέσει τότε μήνυση για εξύβριση.
Η νέα επίθεση της τραγουδίστριας προκάλεσε αυτήν την φορά τον σαρκασμό του Εθνικού Μετώπου, που συγκέντρωσε το 25% των ψήφων στις ευρωεκλογές.
«Και στην πολιτική, η Γιαγιά Γκαγκά έχει πια κουραστεί», «Η Μαντόνα αντιγράφει το Γιανίκ Νοά: περίπλοκο τέλος καριέρας! . .», έγραψε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, Φλοριάν Φιλιπό, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Ο Γιανίκ Νοά, πρώην πρωταθλητής του τένις, σήμερα τραγουδιστής, είχε επίσης επιτεθεί εναντίον του ακροδεξιού κόμματος στο τραγούδι μου «Η οργή μου» που περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ με τίτλο Combats Ordinaires.

1 σχόλιο

  1. Μετά την άθλια Αποστασία που οργανώνεται στα παρασκήνια, μια λύση υπάρχει : Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες από τη δεξιά, το κέντρο και την αριστερά να στηρίξουν Σύριζα.

    Η διάλυση των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ από εξωθεσμικά κέντρα μας οδηγεί όλους που ψηφίσαμε μικρά κόμματα να ψηφίσουμε Σύριζα για να καθαρίσει η πολιτική ζωή από τα άθλια παρασκήνια της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση