GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δύο Θεσσαλονικείς τραγουδιστές ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα πλεκτάνης

Θύματα πλεκτάνης καταγγέλλουν ότι έπεσαν οι δύο Ελληνες τραγουδιστές από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθησαν στην Αλβανία κατηγορού...



Θύματα πλεκτάνης καταγγέλλουν ότι έπεσαν οι δύο Ελληνες τραγουδιστές από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθησαν στην Αλβανία κατηγορούμενοι για διακίνηση 63 κιλών χασίς.

Ο 27χρονος τραγουδιστής Π.Μ. και η 30χρονη συνάδερφός του Α.Β. συνελήφθησαν έπειτα από έλεγχο που έγινε σε έλεγχο στο τελωνείο της Κακαβιάς στο αυτοκίνητο του νεαρού τραγουδιστή όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα ναρκωτικά. Και οι δύο δηλώνουν άγνοια για τις μεγάλες ποσότητες χασίς που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο τους και καταγγέλλουν συγκεκριμένο άτομο το οποίο ενεργούσε ως μάνατζερ. Πρόκειται για το άτομο το οποίο όπως αναφέρουν κανόνισε να εμφανιστούν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αλβανίας και είχε χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο του νεαρού τραγουδιστή.

Μέσω των συνηγόρων τους οι δύο Ελληνες τραγουδιστές φέρονται αποφασισμένοι να κατονομάσουν στις αλβανικές διωκτικές αρχές το συγκεκριμένο άτομο υποστηρίζοντας ότι δε γνώριζαν το παραμικρό για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν. Και οι δύο παραμένουν κρατούμενοι στην Αλβανία όπου και θα βρίσκονται για τουλάχιστον άλλους τρεις μήνες οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία και στη συνέχεια να οριστεί η δίκη. Πάντως οι δικηγόροι των δύο συλληφθέντων μιλώντας στο seleo.gr κάνουν λόγο για άψογη συμπεριφορά των αλβανικών αρχών απέναντι στους πελάτες τους καθώς και κάνουν λόγο για καλές συνθήκες κράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση