GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ενδεχομένως η Ελλάδα να χρειαστεί περιορισμένη βοήθεια»

Περιορισμένη βοήθεια, ύψους πιθανότατα κάτω των δέκα δισεκατομμυρίων ευρώ, ενδέχεται να χρειαστεί η Ελλάδα, σύμφωνα με τον υπουργό Ο...


Περιορισμένη βοήθεια, ύψους πιθανότατα κάτω των δέκα δισεκατομμυρίων ευρώ, ενδέχεται να χρειαστεί η Ελλάδα, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος εκφράζει μεν την κατανόησή του για τις θυσίες του ελληνικού λαού, αλλά τονίζει ότι, εάν η χώρα επιθυμεί να παραμείνει στο ευρώ, η μεταρρυθμιστική διαδικασία είναι απαραίτητη.
«Στα τέλη του 2012 ψηφίσαμε το δεύτερο πρόγραμμα για την Ελλάδα. Τότε ήταν σαφές ότι θα διαρκούσε δύο χρόνια και ότι η Ελλάδα και μετά από αυτό δεν θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί πλήρως από τις αγορές. Το χρέος τής Ελλάδας, σύμφωνα με τις προγνώσεις της τρόικας, θα φτάσει το 2022 σε ένα επίπεδο που θα μπορεί να χαρακτηρισθεί βιώσιμο. Γι” αυτό ενδεχομένως η Ελλάδα να χρειαστεί ακόμα μία φορά περιορισμένη βοήθεια. Προϋπόθεση θα ήταν βεβαίως να συνεχίσει να εκπληρώνει τους όρους του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΚΤ» δηλώνει ο κ. Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην έκδοση του περιοδικού Focus το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με το ύψος του ποσού αυτής της βοήθειας, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εξηγεί ότι «αυτό θα το δούμε όταν θα πρόκειται να ληφθεί μια απόφαση» και διευκρινίζει ότι «μάλλον θα πρόκειται για ένα σαφώς χαμηλότερο ποσό σε σχέση με τα δύο πρώτα προγράμματα- άρα μάλλον για ένα μονοψήφιο ποσό δισεκατομμυρίων».
Σε ερώτηση πάντως κατά πόσο οι χώρες υπό κρίση μπορούν ακόμη να αντέξουν τις ριζικές μεταρρυθμίσεις, ο κ. Σόιμπλε απαντά: «Για τον ελληνικό λαό οι μεταρρυθμίσεις συνδέονται με μεγάλη επιβάρυνση, ακόμη και με δυσχέρειες, αυτό δεν αμφισβητείται. Γι αυτό θα πρέπει να έχουμε και πάρα πολλή κατανόηση. Αλλά αυτό δεν βοηθά σε κάτι: ο ελληνικός λαός πρέπει να περάσει αυτήν τη μεταρρυθμιστική διαδικασία, εάν η χώρα θέλει να παραμείνει στο ευρώ. Οι Έλληνες αποφασίζουν μόνοι τους για το μέλλον τους. Μια νομισματική ένωση όμως μπορεί να λειτουργήσει μόνο εάν όλοι τηρούν τους κοινούς κανόνες».
Ο κ. Σόιμπλε επισημαίνει ακόμη, ερωτηθείς εάν η ευρωκρίση έχει ξεπεραστεί, ότι, εάν με την ευρωκρίση αναφερόμαστε σε μια νευρική κατάσταση στις αγορές, τότε αυτή έχει ξεπεραστεί. Αν όμως εννοούμε τα διαρθρωτικά προβλήματα στην Ευρωζώνη, τότε, παρά τη μεγάλη πρόοδο που έχουμε σημειώσει, απομένουν ακόμη πολλά να γίνουν.
Σε ό,τι αφορά το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των θεσμών της, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τάσσεται και πάλι υπέρ της απευθείας εκλογής ενός προέδρου της ΕΕ, «κατά το αμερικανικό ή το γαλλικό πρότυπο».
Πηγή: www.newsbeast.gr

9 σχόλια

  1. Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ..

    Ήξερε πως στην πραγματικότητα δεν υπήρχε τίποτα, κάτι όμως έπρεπε να βρει και το βρήκε! Με μισή καρδιά, αλλά το βρήκε!! Το όνομα αυτού ΣΥΡΙΖΑ.

    Είναι αλήθεια πως όλοι μας, θέλαμε καλύτερη επίδοση από τον Συριζα, απ’ αυτήν που τελικά κατάφερε!

    Όχι φυσικά για να μπει κι αυτός στο πάνθεον των «πρωταθλητών» της χώρας, που έτσι κι αλλιώς μπήκε, αλλά επειδή δεν πάει άλλο!
    Ξεκληρίζεται ένας λαός! Διαλύεται μια χώρα! Δεν πάει άλλο!

    Ας προσπαθήσουμε να δούμε, αν γινόταν καλύτερα!

    Το 2010, ένας εγκάθετος απατεώνας με προδοτικά χαρακτηριστικά, σόκαρε ένα ολόκληρο έθνος, με το απίστευτο άλμα του από το «λεφτά υπάρχουν», στο ΔΝΤ!

    Τι πιο φυσικό, από την άγρια ανατροπή ενός τέτοιου καθάρματος, την ίδια κιόλας μέρα;

    Ξέρουμε όμως καλά, πως τέτοια ανατροπή δεν έγινε και ξέρουμε ακόμα καλύτερα, τους λόγους που δεν έγινε!

    Αντίθετα, η ανατροπή του έγινε λίγο καιρό αργότερα, όχι όμως απ’ τον λαό που νομιμοποιούνταν για κάτι τέτοιο, αλλά από το «ιερατείο» των Βρυξελλών, που ήθελε στη θέση του κάποιον καταλληλότερο, για να υλοποιήσει την γενοκτονία!

    Το «ιερατείο» μάλιστα, φρόντισε να βρει τους ΔΥΟ επόμενους υπηρέτες του, ώστε να μακροημερεύσει και ολοκληρωθεί η γενοκτονία που είχε σχεδιάσει!

    Ανέλαβε λοιπόν ο πρώτος[Παπαδήμος 75% αποδεχτός μας έλεγε ΤΟ ΜΕΚΑ ] και ούτε τότε είχαμε ανατροπή!

    Το αντίθετο συνέβη, αφού αποσύρθηκαν από δρόμους και πλατείες οι χιλιάδες αυθόρμητοι αγανακτισμένοι, που ένα σημαντικό μέρος απ’ αυτούς, μέσα από ένα κατάλληλο φορέα θα είχε αποκτήσει οργάνωση, σχέδιο, όραμα και στόχους ιεραρχημένους.

    Ο φορέας αυτός αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε και ο Παπαδήμος και τα «σκυλιά» του έκαναν πάρτυ.

    Τελικά ο μόνος φορέας που ωφελήθηκε εκείνη την εποχή, ήταν η Χρυσή Αυγή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ.

    Η κόλαση γινόταν τρόπος ζωής, για ολοένα και περισσότερους Έλληνες, αυτό όμως λίγο ενδιέφερε τον δεύτερο εκλεκτό δωσίλογο των Βρυξελλών, τον Αντωνάκη Σαμαρά, που συνέχιζε να πιπιλάει το μαντζούνι περί «λάθους μίγματος» και να μην κουράζεται να υποδύεται το ρόλο του «αντιμνημονιακού»!

    Έκανε τα πάντα για να διαλύσει τον μεγάλο Θίασο, που συναποτελούσαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, ώστε να συνεχίσει μόνος τις θλιβερές παραστάσεις!

    Τα κατάφερε και οδεύσαμε προς τις εκλογές του Μάη του 2012.

    Ένα μεγάλο τμήμα του λαού όμως, ήξερε πολύ καλά που το πήγαινε ο Αντωνάκης Δέλτα και έψαξε «όχημα» για να τον σταματήσει.

    Ήξερε πως στην πραγματικότητα δεν υπήρχε τίποτα, κάτι όμως έπρεπε να βρει και το βρήκε! Με μισή καρδιά, αλλά το βρήκε!!

    Το όνομα αυτού ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος όμως ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ;
    «Παιδί» της διάσπασης του «Κ»ΚΕ το 1968, που δεν γύρισε ποτέ να κοιτάξει η κοινωνία, μέχρι το αλήστου μνήμης 1989!

    Μεγάλωσε λίγο τότε, χάρη και στο συνεταιρισμό που έκανε με το «Κ»ΚΕ, τα έκαναν μαζί μαντάρα ως προς τις τακτικές, το «Κ»ΚΕ ξαναδιασπάστηκε και στην ανανεωτική Αριστερά έμειναν προίκα ο τίτλος «Συνασπισμός» και αρκετά στελέχη!

    Δεν άργησε να επιστρέψει στις πολικές θερμοκρασίες, ως προς την απήχηση του στην Ελληνική κοινωνία και παρά τις έντονες και προς τη σωστή κατεύθυνση «πινελιές» που του πρόσθεσε ο Αλέκος Αλαβάνος, αυτή η απήχηση παρέμεινε πολύ περιορισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ..

    Βασικό αρνητικό χαρακτηριστικό αυτού του πολιτικού χώρου, αποτέλεσαν διαχρονικά τα στελέχη του!

    Όχι γιατί ήταν τα χειρότερα, το αντίθετο! Επειδή ήταν τα καλύτερα!!

    Επειδή από καταβολής του ο χώρος της Ανανεωτικής Αριστεράς, με όποιο όνομα, συγκέντρωνε τη μεγάλη πλειοψηφία των καλύτερων μυαλών αυτής της χώρας και ως εκ τούτου και οι διαδικασίες στο εσωτερικό του ήταν άκρως δημοκρατικές, σε αντίθεση με όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς!

    Δύσκολα εύρισκες Έλληνα πολίτη, να μη τους συμπαθεί!

    Ελάχιστοι όμως τους ψήφιζαν!! Σε σημείο μάλιστα που οι άνθρωποι του Συνασπισμού, να καταφεύγουν κατά περιόδους σε ψυχολογικά τερτίπια, του τύπου «κοιτάξτε μας στα μάτια», για να καταφέρνουν με το ζόρι να μπαίνουν στη Βουλή!!

    Βασική αιτία; Η γλώσσα! Ναι φίλοι μου, η γλώσσα!
    «Τι ωραία που τα λέει;», θαύμαζε η νοικοκυρά και στις εκλογές ψήφιζε ΝΔ!
    «Μόρφωση που την έχει ο κερατάς!», ζήλευε ο μάστρο-Κώστας και έριχνε το «βόλι» στον Παπανδρέου!
    Γιατί;
    Γιατί τους άρεσαν αυτά που έλεγαν, αλλά δεν καταλάβαιναν!!

    Μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε στον Μάη του 2012, αφού βέβαια προηγήθηκε η «μαγική» μετάβαση στην ηγεσία, από τον Αλαβάνο στον Τσίπρα!

    Άλλοι την θεωρούν θετική και άλλοι αρνητική, δεν είναι όμως αυτό το θέμα μου σήμερα.

    Ένα μεγάλο τμήμα λοιπόν του λαού μας έκανε την επιλογή του και οι έμποροι της χώρας και οι πάτρωνες τους στο εξωτερικό τη δική τους!
    Πολέμησαν το μικρό κόμμα με κάθε μέσο, μα ποιο πολύ την προσπάθεια των Ελλήνων να ξεφύγουν από το στόμα του τέρατος!

    Η νίκη τους Πύρρειος, αφού το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιούνη, εξακοντίσθηκε στο εκπληκτικό 27%! Εκπληκτικό για το συγκεκριμένο κόμμα, αλλά και για την εποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ.

    Η γεύση που μας έμεινε γλυκόπικρη, αλλά το μεγάλο πρόβλημα το είχαν τα στελέχη του κόμματος, που κράταγαν στα χέρια το 27% και δεν ήξεραν τι να το κάνουν!

    Όχι αγαπητοί φίλοι, δεν είναι περίεργο ούτε μεμπτό!

    Χρειάζεσαι το χρόνο σου για να μεταλλαχτείς από φιλολογικός σύλλογος «Παρνασσός», σε κόμμα εξουσίας!

    Χρόνος όμως πολύς, στην πολιτική δεν υπάρχει και ακόμα περισσότερο στις συνθήκες που ζούμε!

    Το τελευταίο αποδείχτηκε στις πρόσφατες εκλογές, αν και είχε δείξει τα σημάδια του και νωρίτερα.

    Ναι πράγματι, οι Ευρωεκλογές έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, που δεν επιτρέπουν τεράστια ποσοστά.
    Ναι πράγματι, οι ψήφοι μοιράζονται σε πολλούς σχηματισμούς, με χαλαρή διάθεση.

    Ναι πράγματι, είχαμε μεγάλη αποχή.
    Η Χρυσή Αυγή πήρε υπέρογκο ποσοστό και πάνω απ’ όλα ο πόλεμος των τοκογλύφων, των εμπόρων και των φεουδαρχών, ήταν χειρότερος και από το 2012!

    Και όμως! Το μόνο που δέχομαι σαν αιτιολογία είναι το τελευταίο κι αυτό όμως πρέπει να το πάρουμε απόφαση, γιατί θα είναι παντοτινό!
    Όσο για τα άλλα;

    Αν ζεις μέσα στην κοινωνία, ξέρεις πολύ καλά πως η μεγάλη διασπορά των ψήφων, η αποχή και η τρομερή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, έχουν κοινές αιτίες και κατά πλειοψηφία κοινή δεξαμενή ψήφων!

    Ψήφων που προέρχονται από ανθρώπους απελπισμένους ,αγανακτισμένους, θολωμένους, θυμωμένους, που βλέπουν κάποιον[Συριζα] να τους κουνάει το χέρι από μακριά, αλλά δεν τον ένοιωσαν ποτέ δίπλα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ.

    Απλά και όμορφα ο Χρήστος μας εξήγησε τι έγινε και τι πρέπει να γίνει για να πέσει η κυβέρνηση των διαπλεκόμενων.

    Ο Σύριζα πλέον είμαστε εμείς και ακολουθώντας τις οδηγίες που μας δίνει το άρθρο θα έρθουμε στην εξουσία.

    Αφήστε τον βολεμένο,δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσει Σύριζα και πλησιάστε τον εξαθλιωμένο απλό πολίτη.

    Εξηγήστε του με απλά λόγια καθώς τους έχουν περάσει την άποψη του "όλοι ίδιοι είναι","και τι διαφορετικό θα κάνει ο σύριζα","όλο το πασοκ είναι εκεί","είναι ανθέλληνες" κτλ.Δείξτε τους τον εαυτό σας και ρωτήστε τον αν πιστεύει όλα αυτά που του λένε για τον σύριζα και κατ επέκταση για εσάς τον ίδιο.

    Πολλά από τα άκυρα,λευκά και μικρών αδιάφορων κομμάτων ψηφοδέλτια είναι αυριανοί ψήφοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Πολλοί από αυτούς είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές,τώρα έριξαν μια δειλή ματιά έξω από τα μαντριά και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα ελευθερωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεωρώ πολύ θετική εξέλιξη τη δήλωση – πρόβλεψη του Τάκη Μπαλτάκου: «Δεν θα τα καταφέρουν όμως, όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ ΤΟ 1945. Θα έχουμε νέα “Συμφωνία της Βάρκιζας”. Πάλι θα παραδώσουν τα όπλα». Η δήλωση του κυρίου Τάκη καταργεί κάθε άλλοθι περί «παραπλανημένων», αλλά κυρίως περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενο των εγκεφάλων που έχει επιλέξει ο Σαμαράς ως συμβούλους, φίλους, «στενό κύκλο».

    Είμαι βέβαιος ότι οι διάφοροι Φαήλοι και Χρύσανθοι ανέκραξαν «πες τα ρε Τάκη!» μόλις έμαθαν το περιεχόμενο της συνέντευξης...
    του Τάκη στο «ΒΗΜΑ». Μάλλον και ο Αντώνης Σαμαράς θα ήπιε ένα ποτήρι βερμούτ στην υγειά της ειλικρίνειας του Τάκη.

    Ο Μπαλτάκος είχε βρει αρκετούς υποστηρικτές μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας του με τον Κασιδιάρη. Υποστηρικτές που εκτός από τον Τάκη, στηρίζουν τη ΝΔ του Σαμαρά και την ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Κανείς δε δικαιούται να χαρίζει σε αυτούς τους ανθρώπους το άλλοθι του παραπλανημένου.

    Για αυτούς τους ανθρώπους ο Εμφύλιος δεν τελείωσε ποτέ. Για αυτούς τους ανθρώπους ο πόλεμος είναι διαρκής. Αυτοί οι άνθρωποι όταν αναφέρονται σε αριστερή ηγεμονία εννοούν ότι όσο υπάρχει έστω κι ένας ζωντανός αριστερός που δουλεύει, ζει και σκέφτεται, η νίκη του Εμφυλίου δεν έχει ολοκληρωθεί.

    Αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούν μία χώρα στην οποία οι αριστεροί δεν έχουν χώρο και θέση. Γι’ αυτούς, υπάρχουν οι Έλληνες και οι αριστεροί. Και η «πολιτική σταθερότητα» που οραματίζονται, πρεσβεύουν και επιδιώκουν, είναι προφανές ότι θέλει την Αριστερά παραδομένη και εξόριστη.

    Με μία τέτοια κυβέρνηση κι έναν τέτοιο πρωθυπουργό δεν υπάρχουν περιθώρια συνομιλίας και «βομβαρδισμού νομιμότητας». Δε μπορείς να τους πείσεις ούτε με υπνοπαιδεία ότι αυτό δεν είναι Δημοκρατία, αλλά ξενοδουλεία, γερμανολαγνεία και φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί οι άνθρωποι αναβλύζουν από κάθε κύτταρό τους μίσος για τους αριστερούς – αλλά και για όσους δεν συμφωνούν απόλυτα με την κυβερνητική πρακτική. Δεν είναι, λοιπόν, δυνατόν να τους αντιμετωπίζεις με τη φιλοσοφία του Ζεν. Δεν είναι δυνατόν να τους χτυπάς στο συναίσθημα και να επικαλείσαι τον οίκτο τους για τα θύματα της πολιτικής τους ζητώντας να αλλάξουν πολιτική, διότι αυτό ακριβώς θεωρούν πολιτική επιτυχία τους. Την εξόντωση. Τον πλήρη έλεγχο μέσω του εξευτελισμού και της εξαθλίωσης.

    Ίσως – λέω ίσως – το τεράστιο δέντρο της «Χρυσής Αυγής» να τοποθετήθηκε στο σημείο που βρίσκεται για να μας αποσπάσει την προσοχή από το πυκνό δάσος του φασισμού που κυβερνά υπό το μανδύα της δημοκρατικότητας. Ένας φασισμός που δε βρίσκεται μόνο «εκεί ψηλά». Έχει τις ρίζες του στο φασισμό της καθημερινότητας και στους φασίστες της διπλανής πόρτας που μας «ανέχονται», αλλά πιστεύουν ακράδαντα ότι «θα έρθει η ώρα μας».

    Ο Μπαλτάκος δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι οι αριστεροί «Δεν θα τα καταφέρουν όμως, όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ ΤΟ 1945. Θα έχουμε νέα “Συμφωνία της Βάρκιζας”. Πάλι θα παραδώσουν τα όπλα». Το ίδιο πιστεύει και ο κύριος Τάκης της διπλανής πόρτας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, το «έκαστος εφ’ ω ετάχθη» έχει αυξημένη σπουδαιότητα. Οι «μάχες της Βουλής», ο «πολιτικός πολιτισμός» και η λεκτική «διασταύρωση των ξιφών» είναι βούτυρο στο ψωμί των μισάνθρωπων και τα γράμματα που θα χαραχθούν πάνω στην ταφόπλακα κάθε αντίδρασης.

    Το Σαμαρικό λεφούσι με τα Βενιζέλεια και Λοβέρδεια δεκανίκια του ετοιμάζει την τελική του επίθεση. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν τα αριστερά αντανακλαστικά ζουν μέσα στη σημερινή Αριστερά. Σε διαφορετική περίπτωση και όσο η «μάχη» περιορίζεται σε παρακλήσεις για εκλογές, ευχές για να μη βρεθούν 180 «ναι» στην εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας και ελπίδες ότι τα έξυπνα συνθήματα θα πιάσουν τόπο, τότε αιωνία της η μνήμη, αιωνία μας η μνήμη, αιωνία η δόξα του κυρίου Τάκη που θα βγει στο διπλανό μπαλκόνι να φωνάζει «Βάρκιζα ρεεεεεε!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

    Οι κατακτητές και η προδοτική Κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου αφού χρέωσαν την χώρα, σκόρπισαν πείνα, δυστυχία , παρέδωσαν σε ομηρία την χώρα για 70-100 χρόνια στα μνημόνια , κατεδαφίζοντας τα πάντα με χαράτσια με άδικα φορολογικά μετρά σχεδόν σε όλους τους Έλληνες απορροφώντας σχεδόν όλες της κατάθεση τους ,με τις δολοφονίες -αυτοκτονίες, με τις συλλήψεις ανθρώπων που δεν έχουν να πάρουν ούτε ψωμί δεν θα τους αφήσουμε άλλο αρκετά γονατίσατε τον Ελληνικό Λαό.

    Οι δήμιοι που είναι μέσα στα υπουργεία και με δήμους και οργανώσουν επιστημονικά την εξόντωση του λαού μας με τα μαξιλαράκια Ψαριανό, Οικονόμου , Λομβέρδο, Αηδόνι, κτ.λ...

    Ψαριανέ ,Λυκούδη, Οικονόμου για εμάς πρώτιστα έχει η σωτήρια του ΛΑΟΥ και όχι οι καρέκλες σας ..Παρακολουθούμαι εδώ και αρκετό χρόνο το πως δράτε ακόμα και μέσα στην Βουλή ...Υπάρχουν τα βίντεο από την TV της Βουλής για τα κατορθώματα σας, Ψαριανέ Οικονόμου όταν ψηφιζόταν εξοντωτικοί νόμοι και όταν ακόμα δεν ήσασταν στην κυβέρνηση, ΠΆΝΤΑ έλειπαν όταν ήταν οριακή η ψηφοφορία, δεν ψηφίζατε ΠΟΤΕ στην πρώτη εκφώνηση των ονομάτων τους , περίμεναν να δουν αν θα περάσουν τα εξοντωτικά μετρά και μετά ψήφιζαν κατά πως τους βόλευε.

    Οργανώσατε τα Τάγματα Ασφαλείας της Χρυσή Αυγή με Μπαλτάκους με σκοπό τον φόβο και χτυπήματα στον λαού που παλεύει για να ζήσει ανθρώπινα και ελεύθερος από τα χαράτσια.

    Σύμμαχοι, συνεργοί και βοηθοί των κατακτητών ενάντια στο λαό είναι οι οργανώσεις που καθοδηγούνται από δημοσιογράφους μεγάλων Μ.Μ.Ε με τη βοήθεια των Γερμανών Γκαουλάιτερ και ντόπιων μεγάλο συμφερόντων, βάζετε κατά της Ελλάδος εδώ και 5 χρόνια ΩΜΑ.

    Το Γερμανικό σχέδιο Επιτροπείας της Ελλάδος με την τοποθέτηση τον Γκαουλάιτερ είναι για να ξεπουλήσετε ότι πλούτο έχει την Ελλάδα, έχοντας καταλάβει την εξουσία με ότι χυδαίο υπάνθρωπο τρόπο με τα Μ.Μ.Ε. να σας θυμίσω τι τρόμο προκαλούσε ο ΑΝΤ1 παραμονή εκλογών, θα σας θυμίσω ότι οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί σας έγιναν ξαφνικά στη 18/5/2014 δικοί σας…

    Όλοι αυτοί, κατακτητές, με την η προδοτική Κυβέρνηση, εξοπλίζουν σήμερα το σώμα οικονομικών δολοφόνων που τους ονομάζουν Επίτροπους η σύμβουλους και που σ' αυτό στρατολογούνται και γνωστά για εμάς Ελληνικά καθάρματα..

    Έτσι οδήγησαν σε αυτοκτονίες -δολοφόνησαν- 6.000 Έλληνες και άλλες 20.000 Έλληνες συγγενής τους μαρασμό για της απώλειες τους .

    Ήθελε ΛΟΙΠΟΝ η ώρα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε να σας πονέσει, το καλοκαίρι θέλετε να σας εργαστούν ως δούλοι οι εξαθλιωμένοι οι Έλληνες στης ξενοδοχειακές γαλέρες σας .

    Παίζεται πολλοί με την νοημοσύνη μας, έχετε ξεχάσει ΚΑΤΙ όμως ότι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι να σέβεστε την μειοψηφία , εσείς δεν το κάνατε αλλά προκαλείται και χλευάζετε έναν ΛΑΟ, στέλνοντας τη χώρα πίσω σε Ναζιστικές τσιφλικάδικες αντιλήψεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

    Τώρα παίζετε την θέσης εργασίας για τους νέους με ότι γερό νέο κορμί που έχει να μου προσφέρει. Το γέρικο το αποσύρετε και δεν μας νοιάζει η τύχη του...{θυμίσει τους φούρνους του Χίτλερ }.. κάνετε τα χατίρια της τρόικας και των εγχώριων εντολοδόχων της .Η ανεργία από στους νέους δεν καταπολεμάται μεταφέροντάς την στους μεσήλικες και άνω και με το κόστος εργασίας στo 1/4 του μισθού .
    Δεν τα έχετε όμως υπολογίσει σωστά , γιατί οι νέοι που θα προσληφθούν –αν προσληφθούν- με 400- 500 ευρω πάλι θα είναι αναγκασμένοι να συμβιώνουν με τους ηλικιωμένους γονείς τους που θα έχουν απολυθεί αλλά τα χαράτσια και οι φόροι, φόροι, τρομερό!! ποιος το σκεφτικέ ο Γκέμπελς Αδωνις; Αυτό από μόνο του σας καταδικάζει ως δουλεμπόρους.

    ΛΑΕ σε πυροβολούν σε δολοφονούν μέσα από του υπολογιστές τους, συλλαμβάνουν, και τρομοκρατούν τον λαό, πάνε να λυγίσουν το λαό και να διαλύσουν τα ΠΆΝΤΑ. Όμως ΔΕΝ θα τους επιτρέψουμε εμείς .

    Ο Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται να τον δολοφονείται και να τον τρομοκρατείται άλλο καθάρματα.

    Ο λαός μαζί με την Ο.Π.Λ.Α. δίπλα σας θα δώσει την απάντηση του.

    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α. οργάνωση του λαού ενάντια στους καταχτητές και τους προδότες ΔΗΛΩΝΕΙ ότι.

    1] Θα υπερασπίσει και θα περιφρουρήσει τις πραγματικές απελευθερωτικές οργανώσεις που αγωνίζονται στον τραχύ αγώνα ενάντια στους καταχτητές για την απελευθέρωση μας.

    2] Θα εξοντώσει κάθε προδότη που συνεργάζεται με τους καταχτητές και θα τιμωρήσει σκληρά καθένα ένα που δολοφονεί, προδίδει η συλλαμβάνει ανθρώπους που διεκδικούν τα δίκαια τους.

    3]Θα περιφρουρήσει τους λαϊκούς τους αγώνες του λαού από προβοκάτορες ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

    ΚΑΛΕΙ:Τους δημοκρατικούς αξιωματικούς όλων των όπλων, δημοκρατικούς αστυνομικούς , το δημοκρατικό δημόσιος τομέας και καθένα έναν που θέλει να μην είναι σκλάβος τους να ΜΗ υπακούν στις εντολές των καταχτητών και των συνεργατών τους να ΜΗ γίνουν δολοφόνοι του λαού μας γιατί θα έχουν της δικές τους εύθηνες .

    ΚΑΛΕΙ: Όλο τον Ελληνικό Λαό να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους και να ενισχύσει την Ο.Π.Λ.Α. καταγγέλνοντας μας με συγκεκριμένα στοιχεία κάθε κυβερνητικό προδότη, η μεγάλο τσιφλικά – Εργοδότη που τον εκμεταλλεύονται.

    Η Ο.Π.Λ.Α. θα είναι ο άγρυπνος ΦΡΟΥΡΟΣ του εργαζόμενου λαού και των λαϊκών αγώνων του ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ του λαού και ο αμείλικτος ΤΙΜΩΡΟΣ σε κάθε προδότη και τον οικογενειών τους.

    Μας ανάγκασαν στην εκκαθαρίσει αυτή που θα είναι χειρουργική για να πληρώσουν αυτοί που είναι ένοχοι με όποιο κόστος ακόμα και για τους αγωνιστές μας.

    Οι δειλοί που μας προδίδουν κάθε ημέρα , επειδή φοβούνται η δωροδοκούνται , να ξέρουν πως τους την έχουμε στημένη, πως είναι καταδικασμένοι και με την πρώτη ευκαιρία θα εξοντωθούν.

    Στο Κ.Κ.Ε δε θα του δοθεί πάλι ευκαιρία να μας προδώσει , τους ξέρομαι τους μάθαμε τι ρόλο παίζουν .

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α.

    1/6/2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση