GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αντιπαράθεση για τις υποκλοπές

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα το πρωί με αφορμή τις χθεσινές αναφορές του Πάνου Σκουρλέτη στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ περί ...


Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα το πρωί με αφορμή τις χθεσινές αναφορές του Πάνου Σκουρλέτη στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ περί παρακολουθήσεων των κινητών τηλεφώνων μελών του ΣΥΡΙΖΑ.
Σκουρλέτης: Οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι
Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο θέμα επαναλαμβάνοντας ότι «οι αντίπαλοί μας είναι αδίστακτοι» χωρίς να κατονομάσει ποιους εννοεί, «ενδεχομένως να γίνεται από παρακρατικές υπηρεσίες, δεν ξέρω». Κατηγόρησε την κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, ότι «χάνει την ψυχραιμία της και αυτοενοχοποιείται» με τα όσα δήλωσε χθες για το θέμα και ότι ο ίδιος απλά κατέθεσε ένα γεγονός, «όχι ότι γνωρίζω ότι γίνονται παρακολουθήσεις με την κάλυψη της κυβέρνησης» ανέφερε.
Και εξήγησε ότι «το τελευταίο διάστημα και κατά την περίοδο των ευρωεκλογών υπήρχε μια τεράστια δυσκολία να επικοινωνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα. Παρότι υπήρχε σήμα, δεν έπεφτε η γραμμή, δεν με άκουγε και δεν τον άκουγα. Συνέβαινε και στα δύο κινητά τηλέφωνα μου και σε συγκεκριμένα γεωγραφικά σημεία».
Ο Π. Σκουρλέτης απάντησε θετικά στην πρόσκληση που του απεύθηνε νωρίτερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικίλιας, για να του δώσει ό,τι στοιχεία έχει για την υπόθεση.
Βούλτεψη: Αστεία τα περί παρακολουθήσεων
«Το γάντι σήκωσε» άμεσα η κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στον Π. Σκουρλέτη κάνοντας λόγο ότι αυτά που λέγονται περί παρακολουθήσεων στα τηλέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ «είναι αστεία».
Πηγή: www.real.gr

3 σχόλια

  1. Εκτος απο δημοσιοκαφρος,κυβερνητικο παπαγαλακι μας προεκυψε και μεντιουμ το Σοφακι ,εκτος και εννοει αστεια την κυβερνητικη πολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ασχολείστε με αυτή τη γριά ξεκούτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ντε αυτό τους λέω και 'γω. Αυτήν η αγαμησιά την έχει βαρέσει στα κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση