GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε γιατί τηλεθεατής κατήγγειλε το Κάτω Παρτάλι. Ποια είναι η επίμαχη σκηνή που τον ενόχλησε

Το Κάτω Παρτάλι είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικής σειράς της φετινής χρονιάς και το Mega είναι κερδισμένο απ...



Το Κάτω Παρτάλι είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικής σειράς της φετινής χρονιάς και το Mega είναι κερδισμένο από την μετάδοσή του. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν αρκεί σε όλους τους τηλεθεατές, μεταξύ των οποίων κάποιοι δεν αρκούνται απλώ στο να αλλάξουν κανάλι, αλλά φτάνουν στο σημείο να κάνουν καταγγελία.

Η είδηση αυτή σύμφωνα με το peoplegreece.com, αφορά Κύπριο τηλεθεατή και φυσικά το Mega Κύπρου μέσα από το οποίο μεταδίδεται το Κάτω Παρτάλι στη Μεγαλόνησο. Ο λόγος που ώθησε τον τηλεθεατή σε αυτή την κίνηση είναι μία ερωτική σκηνή η οποία ήταν σε ώρες εντός οικογενειακής ζώνης.

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, όπως αναφέρουν διάφορα Μέσα του νησιού, εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: "Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου διερεύνησε κατόπιν παραπόνου / καταγγελίας υπόθεση που αφορούσε στο επεισόδιο της σειράς Κάτω Παρτάλι, όπως αυτό μεταδόθηκε 9.2.2014, μεταξύ των ωρών 19:30 και 20:15, εντός δηλ. της οικογενειακής ζώνης.

ΑΠΟΦΑΣΗ / ΚΥΡΩΣΗ: Η Αρχή έκρινε ότι υπάρχουν παραβάσεις των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών Νόμων του 1998 μέχρι 2013 και των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Κανονισμών του 2000 (Κ.Δ.Π. 10/2000) σχετικά με: - Την προβολή προγράμματος που ενδέχεται να βλάψει σοβαρά την πνευματική ή την ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων, χωρίς να εξασφαλιστεί με την επιλογή του κατάλληλου χρόνου μετάδοσης ή με άλλα τεχνικής φύσης μέτρα ότι οι ανήλικοι δεν είδαν την εν λόγω εκπομπή. – Την υποχρέωση του οργανισμού να διασφαλίσει ότι οι τηλεθεατές ή ακροατές ήταν ενήμεροι σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος που παρακολουθούσαν. – Τη μετάδοση σκηνής, το περιεχόμενο της οποίας δεν ανταποκρινόταν στη σήμανση (Κ) που έφερε το πρόγραμμα. – Την προβολή ερωτικής σκηνής, εντός οικογενειακής ζώνης, που ενδέχεται να βλάψει την πνευματική ή την ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων. Η Αρχή επέβαλε για τα πιο πάνω την κύρωση της Προειδοποίησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση