GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καστοριά: Έκρυβε στο χαρτοφύλακα μισό κιλό χασίς

Πίστευε ότι θα κατάφερνε να περάσει στο ελληνικό έδαφος το παράνομο εμπόρευμά του «χαμένος» ανάμεσα στους επιβάτες ενός λεωφορείου π...


Πίστευε ότι θα κατάφερνε να περάσει στο ελληνικό έδαφος το παράνομο εμπόρευμά του «χαμένος» ανάμεσα στους επιβάτες ενός λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγιο από την πατρίδα του, ένας 32χρονος Αλβανός. Δεν υπολόγισε, όμως, τους ελέγχους που διενεργούν οι συνοριοφύλακες.
Οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας σταμάτησαν στη Διποταμία Καστοριάς το λεωφορείο που διενεργούσε τακτικό δρομολόγιο και άρχισαν να κάνουν έλεγχο σε όλους τους επιβάτες. Μόλις άνοιξαν τον χαρτοφύλακα που κρατούσε ο 32χρονος, βρήκαν μέσα τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 576 γραμμαρίων και τον συνέλαβαν. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που του άσκησε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών.
*** Τρία τσιγαριλίκια είχε καπνίσει ένας 34χρονος μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Απαλό της Αλεξανδρούπολης, αλλά είχε ξεχάσει να… αδειάσει τα σταχτοδοχεία! Έτσι, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου, τα βρήκαν μαζί με μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 25,5 γραμμαρίων και έναν ξύλινο τρίφτη και του πέρασαν χειροπέδες.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση