GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το Ποτάμι δεν χρωστάει σε κανένα»

Απαντήσεις στην κριτική που δέχεται έδωσε μέσω του facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης που ανέφερε ότι «το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προσ...


Απαντήσεις στην κριτική που δέχεται έδωσε μέσω του facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης που ανέφερε ότι «το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:
«Φίλοι ξεκινάμε
ξεκινήσαμε ήδη δηλαδή, αλλά αυτή τη φορά θέλω να σας το φωνάξω και εγώ.
Το Ποτάμι, γρηγορότερα απ’ ό,τι πίστευαν οι φίλοι του και πιο αποτελεσματικά απ’ όσο ήλπιζαν οι αντίπαλοί του ετοιμάζει κιόλας ένα ανοιχτό, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, συνέδριο.
Ο εκλογικός μας άθλος – 6.6% σε 88 μέρες, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου «παλιά υλικά» – δεν μας βάρυνε, αντίθετα λειτούργησε απελευθερωτικά.
Ήδη εκατοντάδες φίλοι έχουν στείλει συγκεκριμένες απόψεις στον διάλογο που ξεκίνησε για τα προβλήματα της χώρας, χιλιάδες μέλη ετοιμάζονται να στείλουν αντιπροσώπους στο ανοιχτό συνέδριο της Θράκης.
Επισημαίνουν, προτείνουν, διορθώνουν. Ένας ζωντανός οργανισμός, απέναντι σε αραχνιασμένους εγκεφάλους που γκρινιάζουν και μεμψιμοιρούν.
Από τις 26 Φεβρουαρίου περπατώ, ακούω, απαντώ σε όλα τα σημαντικά. Όμως την όρεξη και την ορμή μου τη δίνετε εσείς. Δεν είναι τυπικό αυτό που σας γράφω. Είναι ακριβώς αυτό που νιώθω. Συνεχίστε λοιπόν.
Αγωνιστείτε, δημιουργήστε, αμφισβητήστε.
Στείλτε τους καλύτερους στο συνέδριο. Εκφράστε επιτέλους αυτά που χρόνια σκεφτόσασταν.
Όπως είπα το βράδυ των εκλογών: «Το Ποτάμι δεν χρωστάει σε κανένα». Σήμερα θα πρόσθετα «το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες». Δεν θα ακολουθήσουμε τις διαδρομές που μας υποδεικνύει ένα πανικόβλητο σύστημα.
Εσείς είστε το καινούργιο.
Απολαύστε το και ραντεβού στη Θράκη και σε όλα τα όμορφα που θα ακολουθήσουν.
Σταύρος
2 Ιουνίου»

2 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος3 Ιουν 2014, 5:18:00 μ.μ.

    Όταν μιλάνε βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου για τα οικονομικά ότι θα γίνομε Αργεντινής παρομοιάζοντας την με της δικές μας υποχρέωσης, απορώ πως ανεχόμαστε να μας κυβερνούν ΑΥΤΟΊ οι άνθρωποι..

    Το χρέος μας είναι χρέος ΤΕΛΟΣ δεν αλλάζει τελεία και παύλα είτε μείνουμε στο ευρώ , η πάμε σε δραχμή, η σε ρούβλι η δεν ξέρω τι.. για να πάψουν και αυτοί σας παραπλανούν με ΔΡΑΧΜΉ Η ότι είναι, ότι τα ΔΕΝ χρέη σβήνουν ... Όμως η Ελλάδα έχει καλό οπλοστάσιο για να διαπραγματευτή διότι ΑΝ ΘΑ γίνει Αργεντινή, όλο αυτό που λέμε σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση τινάζετε στο ΑΈΡΑ και γιατί: Διότι η Ευρωπαϊκή ένωση από το καταστατικό της ΕΊΝΑΙ Συνεταιρισμός και όταν ένα μέλος του συνεταιρισμού τα χρέη τα έχει αναλάβει ο ίδιος ο συνεταιρισμός ΤΟΤΕ πάνε ΌΛΑ στον συνεταιρισμό, σε όλες της χώρες μέλη του συνεταιρισμού και σε ΕΥΡΩ διότι ευρώ είναι ενιαίο ...τόσο άπλα..

    Αν μας απειλούν ότι θα διώξουν την Ελλάδα τόσο εύκολα όπως σας Παραμυθιάζουν ΜΕ ΤΑ ΧΡΈΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΆΝΕ στον Ευρωπαϊκό συνεταιρισμό τι γίνεται !!..Και ποιος ξέρει αν αυτό ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου αύριο, μεθαύριο δεν θα κάνουν το ίδιο ΙΤΑΛΊΑ--ΓΑΛΛΊΑ-ΙΣΠΑΝΊΑ κ.τ.λ..

    Αν ένας διαθέτη λίγη απλή λογική θα καταλάβει ΌΤΙ… Εμείς θα συνεχίσουμε να χρωστάμε τα χρέος μας, άλλα και οι δανειστές- συνεταίροι μας και το ΕΥΡΩ θα βρεθούν σε μεγάλη δυσκολία ώστε να μην διαλυθούν στην παγκόσμια ΑΓΟΡΆ, ως νόμισμα αναξιόπιστο, αμφιβόλου δυναμικής και αξίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος3 Ιουν 2014, 5:20:00 μ.μ.

    Και για να τελειώνω , όταν θα διευθετηθεί το χρέος μας με τους συνεταίρους μας αν οι ανθρώπους που θα την κάνουν δεν γνωρίζουν το τι να βάλουν στο τραπέζι της κυρίας Μερκελ για την διευθέτηση του χρέους μας .πχ συμψηφισμούς των Γερμανικών αποζημιώσεων , ρήτρες αναπτύξεις, τα έσοδα από τον ορυκτό μας πλούτο με σοβαρές παγκόσμιες εταιρείες ενέργειας δίπλα μας , αλλά και πως δρα ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ με αποκρατικοποιήσεις με τι ρήτρες , πιες διαφάνειες , πια αντισταθμίσθηκα, με τι χρήματα ; αυτά χοντρικά θα πρέπει να μπούνε τραπέζι για να βρεθεί μια σοβαρή λύση ...

    Όπως βέβαια γελάω και όταν ακούω αυτά που λέει το Κ.Κ.Ε οι ΑΝ.ΕΛ , η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να τους πουλήσουμε ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ !!! η τέλος πάντων όποιος τα λέει αυτά να μην τους πληρώσουμε .. ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!!!!

    Όμως η κάποιοι δεν θέλουν να φτιάξουμε κράτος, να τραβήξουμε μια ΤΕΛΙΑ και να πούμε έως εδώ ,η είναι ΌΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, Η ΗΛΙΘΙΟΙ.. Θα έλεγα το δεύτερο διότι δεν μπορούν να μοιράσουν σε δυο Γαιδάρους άχυρα .. Έχομε ένα νόμο τον ν. 4178 περί αυθαίρετων στην βάση του πολύ καλός νόμος γιατί βάζει τέλος δια πάντως στην αυθαίρετη δόμηση … Όμως εκεί που λέει για τα αυθαίρετα σε γήπεδα- οικόπεδα εξ αδιανέμητου που υπάρχουν αεροφωτογραφίες πως και πιο χρόνο κατασκευαστικέ , τοπογραφικά, συμβόλαια , δικαστικές αποφάσεις που δηλώνουν την ακριβή ιδιοκτησίας , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σε δημόσιο χώρο, αρχαιολογικό χώρο , σε ρέμα, η δάσος η δρόμο δεν μπορούν να το τακτοποιήσουν !!! και χάνονται εργάτοωρες αν είναι ημιτελής αν κάποιοι θέλουν να τα τελειώσουν , ΦΩΡΟΥΣ , 150 επαγγελματίες που θα εργαζόταν κ.τ.λ….

    Βρε άνθρωποι αν ένα αυθαίρετο ακίνητο με αντικειμενική αξία του 2007 π.χ κοστίζει 70.000 χιλιάδες ευρώ πως τους ΖΗΤΑΣ σήμερα 60.000 ευρω για να το ταχτοποιήσει , ΟΧΙ να το νομιμοποιήσει ;; Πέστε μου κάνω λάθος να λέω ότι ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ; {ΠΡΟΣΟΧΗ δεν έχω ούτε κοτέτσι , απλός βρέθηκα σε μια συζητήσει και είπα να το δω για να το πιστέψω , το όνομα μου το γράφω για τους δύσπιστους ώστε να διαπιστώσουν να ψάξουν ελευθέρα ότι δεν έχω ούτε κοτέτσι } όμως τρελαίνομε όταν δεν μπορούν να βάλουν χρήματα στα ταμεία του κράτους κάνοντας το αυτονόητο !! και που θα είναι πάνω από 2- 3 δις ευρω αλλά και θα εργαστούν και άνθρωποι

    Σημείωση το ΤΕΛΟΣ τον αυθαίρετων το έβαλε τον Ιούνιο του 2011 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ο ν.4178 , με αεροφωτογραφίες κ.τ.λ ..Αλλά μάλλον είναι ανίκανοι να βάλουν ένα ευρω στα ταμεία του κράτους Η δεν θέλουν να φτιάξει αυτό το κράτος και να πάρουν ΛΕΦΤΑ… όμως αποθέωση του παράλογου έγινε με Fast Track στο Mall Athens δεν γαμιούνται οι μικροί που θέλουν και κεραμιδί !!! εεεε δεν έχουμε μέλλων μάγκες ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ , ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ σε πια χέρια υπάρχει ο πλούτος που έγινε ΧΡΕΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Μ σε 10;-20; Χέρια; … και να τους κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ ....

    Εσείς κ. Θεοδωράκη τι λέτε για αυτά; και άλλα τόσα και τόσα που προβληματίζουν αρκετό τον Κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση