GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στουρνάρας για την παραίτηση Θεοχάρη

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη υποβλήθηκε για προσωπικούς λόγους, ενώ σημε...



Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη υποβλήθηκε για προσωπικούς λόγους, ενώ σημειώνεται πως ο παραιτηθείς Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων ανέλαβε την ηγεσία Γραμματείας, η οποία ήταν ακέφαλη για χρονικό διάστημα πλέον του έτους, στην κρισιμότερη χρονική στιγμή και στο αποκορύφωμα της δημοσιονομικής κρίσης, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γιάννης Στουρνάρας τόνισε πως ο κ. Θεοχάρης με τις προσπάθειές του στήριξε καθοριστικά τη φορολογική μεταρρύθμιση και τους στόχους της κυβέρνησης κατά την τελευταία διετία με ήθος, αίσθημα ευθύνης και ακεραιότητα και πρόσθεσε:
«Κλήθηκε να ανορθώσει τη φορολογική και τελωνειακή διοίκηση εκ του μηδενός, ξεκίνησε ριζικές μεταρρυθμίσεις θέτοντας τις βάσεις για μία σύγχρονη, ανεξάρτητη και αποτελεσματική λειτουργία της. Το σημαντικότερο, τα έκανε όλα αυτά επιδεικνύοντας σταθερά αποτελέσματα, υπερβαίνοντας συστηματικά όλους τους τεθέντες στόχους, πράγμα που αποτυπώθηκε στα θετικά αποτελέσματα του προϋπολογισμού. Τον ευχαριστώ θερμά και εύχομαι καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση