GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νυχτερινή "συνωμοσία" των 5 πρώην ΑΝΕΛ: "Δεν ψηφίζουμε πρόεδρο Δημοκρατίας για να πέσει η κυβέρνηση..."

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.   Όπως είχε γράψει το Press-gr , οι 5 βουλευτές που έχουν αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ ετοιμάζουν νέο κόμμα. Πρό...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 

Όπως είχε γράψει το Press-gr, οι 5 βουλευτές που έχουν αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ ετοιμάζουν νέο κόμμα. Πρόκειται για τους Κ. Γιοβανόπουλο, Γ. Νταβρή, Χρ. Γιαταγάνα, Β. Καπερνάρο και Μ. Ιατρίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες απόψε έχουν και συνάντηση - δείπνο για να οργανώσουν τα επόμενα βήματά τους.
Συγκεκριμένα, αν  δεν μπορέσουν να βρουν άλλους πέντε από τους ανεξάρτητους ώστε να σχηματίσουν αναγνωρισμένη κοινοβουλευτική ομάδα, θα δημιουργήσουν κόμμα οι υπάρχοντες περιμένοντας τις εξελίξεις. 
Επίσης η επικρατούσα άποψη στο εσωτερικό τους είναι ότι δεν θα έχουν κανένα πολιτικό μέλλον αν συμπορευθούν με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην εκλογή νέου προέδρου της Δημοκρατίας. "Αρα πρέπει να καταψηφίσουμε και να ταχθούμε υπέρ της πτώσης της κυβέρνησης για να μπορούμε να διεκδικήσουμε στη νέα Βουλή την είσοδο μας με 3%" είπαν στην αποψινή κουβέντα τους. Μένει βέβαια να φανεί και τι θα κάνουν στην πράξη όταν έρθει η ώρα της προεδρικής εκλογής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση