GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χτύπησε» ξανά η σπείρα ανηλίκων στην Ορεστιάδα

Η γνώριμη πια συμμορία πιτσιρικάδων που έχει ως αρχηγό έναν… 13χρονο και ταλαιπωρεί τουλάχιστον τον τελευταίο ενάμισι χρόνο τους πολ...


Η γνώριμη πια συμμορία πιτσιρικάδων που έχει ως αρχηγό έναν… 13χρονο και ταλαιπωρεί τουλάχιστον τον τελευταίο ενάμισι χρόνο τους πολίτες και τις αστυνομικές αρχές της Ορεστιάδας, κρυβόταν πίσω από τέσσερις διαρρήξεις σπιτιών που είχαν γίνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες στην πόλη.
Οι τρεις ανήλικοι δράστες ηλικίας 16, 14 και 13 ετών συνελήφθησαν όταν διέρρηξαν το σπίτι μιας γυναίκας αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί, που κατάλαβαν αμέσως για ποιους πρόκειται, ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να τους εντοπίσουν πολύ γρήγορα.
Στην κατοχή των νεαρών κακοποιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, αλυσίδες, μενταγιόν και άλλα χρυσαφικά, τα οποία είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από ένα άλλο σπίτι και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.
Η έρευνα αποκάλυψε ότι τους προηγούμενους μήνες είχαν «χτυπήσει» άλλα δυο σπίτι με λεία χρυσαφικά και κοσμήματα.
Έτσι, οδηγήθηκαν για μια ακόμη φορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση