GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στυλιστικές συμβουλές για μικροσκοπικές κοπέλες!

Είσαι κοντή; Και τι έγινε! Μπορεί η φύση να μη σε προίκισε με ύψος αλλά σε προίκισε με χάρη και αυτοπεποίθηση. Δες τα fashion t...



Είσαι κοντή; Και τι έγινε! Μπορεί η φύση να μη σε προίκισε με ύψος αλλά σε προίκισε με χάρη και αυτοπεποίθηση. Δες τα fashion tips που
μπορείς να ακολουθήσεις και να φαίνεσαι αρκετά πιο ψηλή από ότι είσαι!

1. Φόρα πιο σκούρα χρώματα. Τα σκούρα χρώματα και σε δείχνουν πιο αδύνατη και σε “ψηλώνουν” λιγάκι.

2. Κάνε μεταποιήσεις στα ρούχα σου. Μη φοβάσαι να κάνεις αλλαγές στα ρούχα που αγοράζεις. Ίσως αυτή η μικρή αλλαγή που θα κάνεις (το κόντεμα) να είναι το μόνο που χρειάζεται για να σου ταιριάξει τέλεια το ρούχο.

3. Απέφευγε τις μεγάλες τσάντες. Τα σωστά αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά για μία πιο μικρόσωμη κοπέλα. Οι πιο κοντές κοπέλες πρέπει να κοιτάνε τις μικρές τσαντούλες καθώς οι πολύ μεγάλες μπορεί να τις κάνουν να δείχνουν πολύ πιο κοντές από ότι πραγματικά είναι.

4. Φόρα κάθετες ρίγες. Σύμφωνα με τη θεωρία που λέει ότι οι οριζόντιες γραμμές σε κάνουν να δείχνεις πιο παχιά, οι κάθετες γραμμές θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη και επομένως πιο ψηλή.

5. Διάλεξε το σωστό print. Διαλέγοντας το σωστό print μπορείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του ύψους. Τα πιο κοντά κορίτσια καλό είναι να αποφεύγουν τα μεγάλα σχέδια. Αντιθέτως πρέπει να προτιμάνε τα μακριά σχέδια ή τα prints που “κινούνται” κατακόρυφα.

6. Φόρα μπαλαρίνες με μύτη. Η μύτη είναι αυτή που δίνει την αίσθηση ότι είσαι πιο ψηλή από ότι πραγματικά είσαι.

7. Έχε αυτοπεποίθηση. Όσο κοντή ή όσο ψηλή κι αν είσαι, ένας είναι ο τρόπος για να δείχνεις υπέροχη. Να έχεις αυτοπεποίθηση ότι κι αν φοράς. Φόρα, λοιπόν, το καλύτερο χαμόγελό σου και λάμψε!

faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση