GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Στη Βουλή η δικογραφία για Βενιζέλο, Παπακωνσταντίνου

Στη Βουλή έφτασε πριν από το κλείσιμο της, η δικογραφία για την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τα υποβρύχια και στην οποία ερευνάτ...

Στη Βουλή έφτασε πριν από το κλείσιμο της, η δικογραφία για την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τα υποβρύχια και στην οποία ερευνάται το ενδεχόμενο ποινικής ευθύνης του πρώην υπουργού Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου (και νυν αντιπροέδρου της κυβέρνησης) και του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Το έγγραφο των αντιεισαγγελέων Πρωτοδικών Α. Ελευθεριανού και Πόπης Παπανδρέου, αναφέρεται ότι υποβάλλεται η δικογραφία "η οποία σχηματίσθηκε κατόπιν της από 20-12-2013 υποβολής εκ μέρους της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της από 18-12-2013 Συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής για την υπόθεση των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μετά των συνημμένων εγγράφων, καθόσον από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών-μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών κατά το χρονικό διάστημα από την 17-10-2010 κ.ε.".
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή την 4η Ιουνίου 2014, ημέρα κατά την οποία η Ολομέλεια έκλεισε με απόφαση της κυβέρνησης, προκειμένου να περάσει σε θερινά τμήματα οπότε και όλες οι υποθέσεις μέχρι τις εκλογές του 2012 παραγράφηκαν.
Διαβάστε τη δικογραφία εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση