GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο στόχαστρο των Αρχών το παραεμπόριο

Eιδική αστυνομική δράση για τον έλεγχο των παράνομων μικροπωλητών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις λαϊκές αγορές των  οδών Φυλ...



Eιδική αστυνομική δράση για τον έλεγχο των παράνομων μικροπωλητών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις λαϊκές αγορές των  οδών Φυλής και Άργους, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την καταπολέμηση του παραεμπορίου.

Οι έλεγχοι διήρκεσαν από τις 07.00 έως τις 18.00 και σ’ αυτούς συμμετείχαν αστυνομικοί των ομάδων του «Ξένιου Δία» και των κλιμακίων καταπολέμησης του παραεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκειά τους προσήχθησαν 18 άτομα και συνελήφθησαν πέντε υπήκοοι ξένων χωρών για παράβαση του νόμου περί άσκησης εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστημάτων.

Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παραεμπορίου, τα οποία παρέλαβε απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Αθηναίων για καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση