GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ μίλησε στους γιατρούς του Ερρίκος Ντυνάν

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  Γεώργιος Πατούλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείο...



Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  Γεώργιος Πατούλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και της εταιρίας Γεωγραφικής και Ταξιδιωτικής Ιατρικής, με θέμα Καλοκαίρι και υγεία, η οποία διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΙΣΑ...
Τον συντονισμό της Ημερίδας είχαν ο κ. Βασιλογιαννακόπουλος Αντώνιος, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής, Δ/ντής Παθολογικού Τμήματος Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» , ο κ. Στρατής Θεοχάρης, Παθολόγος, Εξ. συνεργάτης Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ο κ. Παπούδος Μάριος, Δ/ντής Α' Χειρουργικού Τμήματος Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, ο κ. Λαουτίδης Γεώργιος, Δ/ντής Θωρακοχειρουργικού Τμήματος Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» η κ. Μπέτσου Αφροδίτη, Επιμελήτρια Α, Α' Χειρουργικού Τμήματος Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» , ο κ. Γερολυμάτος Κώστας, Παθολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ταξιδιωτικής (Γεωγραφικής και Τροπικής) Ιατρικής και ο κ. Ψωμαδέρης Κώστας, Επιμελητής Α’ Στοματικό-γναθοπροσωπικό Χειρουργικό Τμήμα Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς επίσης συμμετείχαν σημαντικοί ομιλητές.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΙΣΑ μίλησε για τη σημασία επαναλειτουργίας του συγκεκριμένου νοσοκομείου, αλλά και για την ανάγκη αποπληρωμής των δεδουλευμένων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο πρόεδρος ανέφερε ότι οι επενδύσεις που θα γίνουν στο Ερρίκος Ντυνάν, το οποίο επλήγη από την οικονομική κρίση, θα σηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση του, η οποία είναι σημαντική, καθότι αποτελεί ένα πρότυπο και σύγχρονο Νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται μεγάλος αριθμός έγκριτων επιστημόνων.

Ο κ. Πατούλης επεσήμανε ότι «Πρέπει να υπάρξει αύξηση του προϋπολογισμού για την υγεία, ώστε να ισορροπήσει το σύστημα και μας χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι η παρούσα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας μνημονεύει τη συγκεκριμένη πάγια θέση του ΙΣΑ εισηγήσεις μας».

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιλογή του θέματος αναφερόμενος στο ρόλο της Ταξιδιωτικής Ιατρικής τονίζοντας ότι «τα ατυχήματα που συμβαίνουν κατά την περίοδο των διακοπών, με τους πνιγμούς να κατέχουν μια από τις πρώτες θέσεις, οι λοιμώξεις και οι δερματολογικές παθήσεις από τον ήλιο, είναι θέματα που χρήζουν συχνής συζήτησης και ανάλυσης, γιατί τα δεδομένα και πολύ περισσότερο οι περιβαλλοντικές συνθήκες αλλάζουν.»

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «για τη χώρα μας ανέκαθεν, αλλά ιδιαίτερα σήμερα που αρχίσαμε να κάνουμε τα πρώτα δειλά βήματα εξόδου από την κρίση, ο τουρισμός είναι μεγάλη πηγή επένδυσης και άντλησης εσόδων για την εθνική μας οικονομία. Ως εκ τούτου η φροντίδα για άριστη υποδοχή, διαμονή και αναψυχή των τουριστών είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.»
Πηγή: isathens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση