GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μάντζαρη

Εδώ και μέρες είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Όλοι, ωστόσο, περίμεναν πως οι «πράσινοι» θα περ...

Εδώ και μέρες είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Όλοι, ωστόσο, περίμεναν πως οι «πράσινοι» θα περίμεναν το επόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του 24χρονου γκαρντ, για να τον αποκτήσουν. Η έκπληξη, ωστόσο, έγινε: οι νταμπλούχοι Ελλάδος έκαναν επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό για τον διεθνή άσο, με σκοπό να τον αποκτήσουν τώρα.

Τον θεωρούν ιδανικό για να πλαισιώσει στην περιφέρεια της ομάδας τον Διαμαντίδη και τον Καλάθη (εφόσον αποκτηθεί ο ομογενής γκαρντ), ενώ το ενδιαφέρον τους δεν είναι νέο, καθώς ουσιαστικά υπάρχει από το 2008, όταν ο παίκτης ανήκε ακόμη στο Περιστέρι.

Μάλιστα η κρούση επιβεβαιώνεται τόσο από την πλευρά του Παναθηναϊκού, όσο κι από αυτή του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση, αλλά με απειροελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Κι αυτό όχι μόνο λόγω των κάκιστων σχέσεων των διοικήσεων των δύο ΚΑΕ, όσο και γιατί ο παίκτης δεσμεύεται και μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές με τον μάνατζέρ του για την επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι «κομβικός» στα πλάνα του Ολυμπιακού για το μέλλον και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πουληθεί. Εκτός κι αν μετά την έκπληξη της κρούσης του Παναθηναϊκού, ακολουθήσει άλλη… μεγαλύτερη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση