GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυριολεκτικά χάσει τον μπούσουλα»

«Στην προσπάθειά του να χαϊδέψει αυτιά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυριολεκτικά χάσει τον μπούσουλα», δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη δίνοντας απάντηση σ...


«Στην προσπάθειά του να χαϊδέψει αυτιά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυριολεκτικά χάσει τον μπούσουλα», δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη δίνοντας απάντηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι παρουσιάζει την πρόοδο της χώρας ως καταστροφή και την καταστροφή ως σωτηρία.
«Εκτοξεύοντας καθημερινά ύβρεις και επιθέσεις, δίνουν συνεχώς εξετάσεις στις συντεχνίες που προστατεύουν», συνέχισε αναφέροντας παράλληλα ότι «ο ελληνικός λαός γνωρίζει πως η Ελλάδα καλείται να πράξει σήμερα όσα η Κούβα των… ονείρων τους έχει θέσει σε εφαρμογή από πέρσι».
Επιπλέον η κυβερνητική εκπρόσωπος προσέθεσε ότι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει από σήμερα να αντιμετωπίσει και τις υποδείξεις της «Πλατφόρμας 2010», στην οποία μετέχουν στελέχη του της πρώτης γραμμής.
«Μια και μιλούν περί ΔΕΗ, τους επισημαίνουμε πως οκτώ δηλώσεις αμφισβήτησης μέσα σε δεκαπέντε μέρες είναι πράγματι μεγάλο ηλεκτροσόκ», κατέληξε στη δήλωσή της η κ. Βούλτεψη.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση