GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών απ...


Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, την οποία ενημέρωσε ο καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Στέλιος Περράκης.
Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, εξελέγη αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κώστας Τζαβάρας χαρακτήρισε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων «στόχο εθνικής σημασίας», ενώ μίλησε με θερμά λόγια για την εκλογή του Μανώλη Γλέζου στην Ευρωβουλή εκφράζοντας την ικανοποίησή του που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, «ένας άνθρωπος με μεγάλη συμβολή στη κοινωνία και στο πολιτισμό».
Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας εξέφρασε την ευχή να υπάρξει μεταξύ των μελών της Επιτροπής ειλικρινής συνεργασία προσθέτοντας ότι πρέπει να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων για ένα εθνικό ζήτημα στο οποίο όλοι συμφωνούν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Πάλι θα τα οικονομήσουν οι ιδιώτες μέτοχοι της ιδιωτικής Τράπεζας της Ελλάδας, θα πάρουν και το χρυσάφι τους με τόκο, αλλά και το καταναγκαστικό δάνειο που κάναν στη Τράπεζα της Ναζιστικής Γερμανίας, όχι τίποτε άλλο αλλά και ότι πλήρωσαν μεταπολεμικά ως αποζημίωση στους Έλληνες Εβραίους, που σίγουρα θα το συμψηφίσουν στις αποζημιώσεις, το πλήρωναν από την εργασία των Ελλήνων μεταναστών.

    Καθόλου άσχετο με την υπόθεση Ζολώτα κατά Ελλάδας και τη προσαρμογή του νόμου

    http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Video&show=14703


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση