GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στυλιανίδης: Η πολιτεία πρέπει να αποκαταστήσει τις καθαρίστριες...

Για το κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης και τις δικαστικές αποφάσεις μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευρυπίδης Στυλιανίδης, εκφρά...

Για το κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης και τις δικαστικές αποφάσεις μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευρυπίδης Στυλιανίδης, εκφράζοντας τις ενστάσεις του.
Μιλώντας στο Βήμα σημείωσε πως οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ έχουν δώσει έναν αγώνα όλο αυτό το διάστημα και πως κατά τη γνώμη του θα έπρεπε "η Πολιτεία να τις αποκαταστήσει από την πρωτοβάθμια κιόλας απόφαση, διότι και το δημοσιονομικό κόστος δεν είναι μεγάλο και ο συμβολισμός είναι τέτοιος, για τους αδύναμους της κοινωνικής ιεραρχίας και δείχνει ότι πήραμε το μήνυμα των ευρωεκλογών, της στροφής σε μια στοχευμένη κοινωνική πολιτική".
"Αρχή άνδρα δείκνυσι (για τον ανασχηματισμό). Τα πρόσωπα τώρα θα αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν, τώρα που είναι αντιμέτωπα πλέον με τα προβλήματα. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι μπορούμε να σπρώχνουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί.
Εάν δουν οι περισσότεροι τι λάθη έχουμε κάνει και τι κενά έχουμε αφήσει ή τι πρέπει να διορθώσουμε και να συμπληρώσουμε, πιστεύω ότι θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, όποτε και αν γίνουν.
Κατά τη γνώμη μου, οι ετικέτες δεξιάς-αριστεράς έχουν καταπέσει. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα είναι πολύ συγκεκριμένα και συγκεκριμένος είναι και εθνικός της προσανατολισμός.
Εάν δεν βγούμε στην αντεπίθεση, για να μιλήσουμε για μια Ευρώπη των κρατών-μελών που θα λέει και θα εννοεί την Ευρώπη της αλληλεγγύης με τον ίδιο τρόπο, υπάρχουν δύο πράγματα που χτυπούν καμπανάκι κινδύνου:
το ένα είναι η στροφή του εκλογικού σώματος προς την άκρα δεξιά, υιοθετώντας και ιδεολογήματα που είναι έξω από την ελληνική κουλτούρα και το δεύτερο είναι το γκρίζο του χάρτη στη Θράκη, όπου εμφανίζονται διαχωριστικές γραμμές και φαντάσματα του παρελθόντος, παρά την προσπάθεια που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια χριστιανοί και μουσουλμάνοι για την οικοδόμηση μιας πραγματικής επικοινωνίας", συμπλήρωσε.
Αναφορικά με την απόφαση περί παράνομων και αντισυνταγματικών περικοπών στις αποδοχές των δικαστικών σημείωσε πως καμία απόφαση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή εάν δεν έχει νομική βάση.
"Βεβαίως, οι κανόνες δεν μπορούν να ισχύουν για μία και μόνη επαγγελματική ή κοινωνική ομάδα. Ένας κακοπληρωμένος δικαστής μπορεί να καταστρέψει πάρα πολλές επαγγελματικές ομάδες, γιατί ακριβώς δεν θα έχει τη διάθεση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο λειτούργημα που ασκεί.
Το ίδιο, βεβαίως, συμβαίνει και με άλλες επαγγελματικές ομάδες, αλλά μερικοί που παίρνουν αποφάσεις που προσδιορίζουν και τη ζωή των άλλων, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να είναι θωρακισμένοι", υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση