GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να αποκτήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη θέλει η ΑΕΚ

Το θέμα του αριστερού μπακ -μετά και την απόκτηση Σοϊλέδη- έκλεισε για την ΑΕΚ. Σ’ αυτό του επιθετικού τα δεδομένα είναι γνωστ...



Το θέμα του αριστερού μπακ -μετά και την απόκτηση Σοϊλέδη- έκλεισε για την ΑΕΚ.

Σ’ αυτό του επιθετικού τα δεδομένα είναι γνωστά (με τη συγκεκριμένη πρόταση που έχει κατατεθεί στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και την περίπτωση Λάζοβιτς να υπάρχει ως εναλλακτική).

Οπότε η ΑΕΚ μπορεί να ρίξει το βάρος στην υπόθεση ενός άλλου μεταγραφικού της στόχου: Του Δημήτρη Κουρμπέλη. Μετά τη θεωρία, το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για το νεαρό αμυντικό πέρασε και στην πράξη, αφού ρώτησε κι έμαθε κι επίσημα για τις απαιτήσεις του Αστέρα.

Παρόλο λοιπόν που το ύψος τους κινήθηκε σε σημείο που η ΑΕΚ να μην είναι διατεθειμένη να φτάσει (500.000 ευρώ), ο δίαυλος επικοινωνίας με τους Αρκάδες άνοιξε.

Και δεν είναι μόνο η αποδεδειγμένη ικανότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη να τελειώνει μεταγραφές που «ψήνουν» και τον ίδιο προσωπικά (όπως συμβαίνει με τον νεαρό) η οποία κάνει το έδαφος να μοιάζει ευνοϊκό. Αλλά και η δεδομένη επιθυμία του παίκτη να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, που έχει ξεκινήσει ήδη να παίζει ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση