GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζουν στον τελικό οι μικροί της Θύελλας Πατρών

Μπορεί να είναι μόλις 9 και 10 ετών, όμως με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, τις ντρίπλες και τις αποκρούσεις μαγεύουν και κ...



Μπορεί να είναι μόλις 9 και 10 ετών, όμως με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, τις ντρίπλες και τις αποκρούσεις μαγεύουν και κερδίζουν τις εντυπώσεις κυρίως από όσους βρίσκονται και τους θαυμάζουν στις εξέδρες.

Ο λόγος για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της κατηγορίας «προ-junior» της Θύελλας Πατρών, οι οποίοι συνεχίζοντας την αήττητη πορεία τους κέρδισαν στον ημιτελικό την Αρόη και προκρίθηκαν στον τελικό του ενωσιακού πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, όπως διαβάζουμε στο patrastimes.gr.

Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιουνίου και ώρα 8 το βράδυ, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή με την ομάδα της Πατραϊκής, έναν τελικό ο οποίος, το μόνο σίγουρο είναι πως θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση