GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίση στην Παιδεία: Αιφνιδιαστικό λουκέτο στο Πολυτεχνείο από τους διοικητικούς. Στον αέρα το εξάμηνο

Ορατός ο κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο μετά το επ άοριστον λουκέτο που έβαλαν στο Πολυτεχνείο οι διοικητικοί υπάλληλοι. Το απόγευμα ...


Ορατός ο κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο μετά το επ άοριστον λουκέτο που έβαλαν στο Πολυτεχνείο οι διοικητικοί υπάλληλοι.
Το απόγευμα της Δευτέρας σε συνέλευση του σωματείου διοικητικών του ΕΜΠ ελήφθη η απόφαση του επ΄αόριστον λουκέτου στο ίδρυμα.

Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή είναι αιφνιδιαστική γιατί την περασμένη εβδομάδα οι διοικητικοί είχαν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στη σημερινή καθολική απεργία των διοικητικών υπαλλήλων και από την Τρίτη θα λειτουργούσαν κανονικά όλες οι υπηρεσίες του ιδρύματος.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία είναι πολύ σοβαρή για το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, καθώς και οι φοιτητές έχουν κάνει λίγες εβδομάδες μάθημα και πρέπει να συμπληρώσουν τον σωστό αριθμό εβδομάδων για να μη χαθεί το εξάμηνο ενώ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πρυτανικές εκλογές στο ίδρυμα, οι οποίες ακόμα και με ηλεκτρονικό τρόπο να γίνουν χρειάζονται διοικητική υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση