GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα... μαλακά ο Λευκαρίτης επειδή οι ανήλικες δεν ήταν παρθένες...

Ποινή φυλάκισης 12 ετών στον επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και 10 ετών στο φίλο του Νίκο Νικολάου επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικε...



Ποινή φυλάκισης 12 ετών στον επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και 10 ετών στο φίλο του Νίκο Νικολάου επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων...
Όπως μεταδίδει το "protothema.gr" οι καταδικασθέντες είχαν παραδεχθεί ενοχή για διάφορες κατηγορίες που αφορούν στην υπόθεση των οργίων με δύο ανήλικες 14 και 15 ετών.

Συγκεκριμένα, στην απόφασή του το Κακουργιοδικείο Κύπρου, επέβαλε ποινές φυλάκισης 12 ετών στον Άκη Λευκαρίτη και 10 ετών στον Νίκο Νικολάου, ενώ τόνισε ότι τα παιδιά του καθενός είναι παιδιά της κοινωνίας, η οποία οφείλει να τα προστατέψει.

Η ποινή του Άκη Λευκαρίτη ήταν αυστηρότερη, γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης ήταν αυτός που είχε τακτικές σεξουαλικές επαφές με τις ανήλικες, σε αντίθεση με τον Νίκο Νικολάου, ο οποίος αντιμετώπιζε και κατηγορίες για κατοχή, χρήση και διάθεση κοκαΐνης.

Τελικώς το δικαστήριο έκανε αποδεκτό ως ελαφρυντικό για τους δύο κατηγορούμενους ότι οι δύο ανήλικες δεν ήταν παρθένες και είχαν «διακορευτεί» σε προγενέστερο χρόνο από τη γνωριμία τους με τους δύο κατηγορούμενους.

Το δικαστήριο θεώρησε επιβαρυντικούς παράγοντες, την αυξητική τάση τέτοιων κρουσμάτων, την εκμετάλλευση της δύσκολης οικονομικής θέσης στην οποία βρίσκονταν οι δύο ανήλικες, αλλά και το γεγονός ότι οι σεξουαλικές επαφές γίνονταν χωρίς προφυλακτικό, ακόμη κι όταν οι ανήλικες είχαν περίοδο.

Οι δύο κατηγορούμενοι, τόνισε το Κακουργιοδικείο, πάτησαν πάνω σε ερείπια. Τόνισε επίσης ότι οι δύο κατηγορούμενοι αν και πατέρες, δεν επέδειξαν ευαισθησία απέναντι στις ανήλικες.

Ο δικηγόρος του Άκη Λευκαρίτη χαρακτήρισε την ποινή ως την πλέον αυστηρή που επιβλήθηκε ποτέ για τέτοια αδικήματα και ανακοίνωσε ότι θα την εφεσιβάλει.

Ο δημόσιος κατήγορος, χαρακτήρισε την απόφαση ως ικανοποιητική, η οποία καταδεικνύει το μέγεθος του αξιόποινου των πράξεων των δύο κατηγορουμένων...
Μια 15χρονη και μια 14χρονη βρέθηκαν στο δρόμο των σκληρών ναρκωτικών και της πορνείας, και κατόπιν στο κρεβάτι τού 57χρονου επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη, που πλήρωνε αδρά για τις ερωτικές απολαύσεις του. Το σκάνδαλο με το το κύκλωμα πορνείας και οι αποκαλύψεις για το ροζ διαμέρισμα του μεγαλοπαράγοντα της Λάρνακας, άργησαν να αποκαλυφθούν, ωστόσο σήμερα βγήκε η καταδικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο η 15χρονη όσο και η 14χρονη, εθισμένες στα ναρκωτικά, αναγκάζονταν να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες στο μεγαλοπαράγοντα της Λάρνακας για να εξασφαλίζουν τη δόση τους. Ο Λευκαρίτης διατηρούσε διαμέρισμα, το οποίο είχε μετατρέψει σε ερωτική φωλιά, για να συνευρίσκεται με τις ανήλικες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των συμπολιτών του.

Τα ραντεβού τα έκλεινε ο 35χρονος Νίκος Νικολάου, ο οποίος ήταν γνωστός στους αστυνομικούς της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) ως χρήστης σκληρών ναρκωτικών.

Πάντως, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην υψηλή κοινωνία της Κύπρου, μέλος της οποία είναι ο Ακης Λευκαρίτης. Η εταιρεία πετρελαιοειδών Petrolina, που ελέγχεται από την οικογένεια Λευκαρίτη, είναι σημαντικό οικονομικό μέγεθος για την Κύπρο αφού διαθέτει 91 πρατήρια σε ολόκληρο το νησί (38% της διανομής καυσίμων), ενώ συμμετέχει και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες με επίκεντρο τη Λάρνακα.
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση