GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπορεί να πάρει μεταγραφή ο Σουάρες

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη αξιωματούχος της FIFA λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες γι...


Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη αξιωματούχος της FIFA λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες για το δάγκωμα στον Κιελίνι κατά τη διάρκεια του αγώνα Ουρουγουάη-Ιταλία.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως εκτός από ποινή εννέα αγωνιστικών (σε ό,τι αφορά την εθνική ομάδα) ο επιθετικός της Λίβερπουλ δεν θα έχει για 4 μήνες να ασκήσει οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, κάτι που κάποιοι θεώρησαν πως περιλαμβάνει και μεταγραφική κίνηση.
Όπως αναφέρει το «Eurosport» αξιωματούχος της FIFA ρωτήθηκε σχετικά κι έσπευσε να διευκρινίσει πως ο Σουάρες μπορεί να αλλάξει ομάδα κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του που λήγει τον Οκτώβρη.
Βέβαια, μέχρι τότε (είτε με τη φανέλα της Λίβερπουλ, είτε με εκείνη της νέας του ομάδας) δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση