GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάφτισαν το γιο τους ο Γιώργος Οικονόμου και η Βασίλκα Μερεντίτη

Τον μικρό του γιο βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Πόρτα Παναγιά, ο Γιώργος Οικονόμου και η Βασίλκα Μερεντίτη, παρουσία β...



Τον μικρό του γιο βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Πόρτα Παναγιά, ο Γιώργος Οικονόμου και η Βασίλκα Μερεντίτη, παρουσία βουλευτών, πανεπιστημιακών και πολλών φίλων.
Και το όνομα αυτού Θωμάς(το όνομα του αείμνηστου πατέρα της Βασίλκας, Θωμά Μερεντίτη) με ανάδοχο τον Νίκο Ανδρουλάκη, γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και Ευρωβουλευτή της ΕΛΙΑΣ πια. Χαρούμενοι οι γονείς, συγκινημένος ο παππούς Χρήστος Οικονόμου και οι γιαγιάδες, Ρένα Οικονόμου και Σούλα Μερεντίτη (ειδικά η τελευταία). Το Μυστήριο τελέστηκε στην Πόρτα Παναγιά, παρουσία εκλεκτών φίλων του ζευγαριού, πολλών Πανεπιστημιακών, αλλά και βουλευτών, όπως η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον σύζυγό της, ηθοποιό, Μάξιμό Μουρμούρη, ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας κ.α..
Του Μυστηρίου της βάφτισης ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Οικονόμου.
Από το trikalavoice.gr, από καρδιάς ευχές στον Γιώργο και στη Βασίλκα να χαίρονται τον νεοφώτιστο και να δουν και τους δυο γιους τους, τον μεγάλο, τον Χρήστο και τον μικρότερο, τον Θωμά, όπως επιθυμούν.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση