GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκότωσαν κροκόδειλο και βρήκαν στο στομάχι του ανθρώπινα λείψανα

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στο στομάχι ενός κροκόδειλου μήκους 4,7 μέτρων ο οποίος σκοτώθηκε από δασοφύλακες κοντά,στο σημείο ό...



Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στο στομάχι ενός κροκόδειλου μήκους 4,7 μέτρων ο οποίος σκοτώθηκε από δασοφύλακες κοντά,στο σημείο όπου την προηγούμενη ημέρα είχε αρπάξει έναν 62χρονο άνδρα, μπροστά στα μάτια των δικών του.

Το θύμα δέχτηκε την επίθεση του κροκόδειλου του βράδυ του Σαββάτου ενώ έκανε βόλτα με το σκάφος του στον ποταμό Σάουθ Αλιγκέιτορ, στο Εθνικό Πάρκο Κακαντού της Αυστραλίας, μαζί με τη σύζυγό του, τον γιο του και τη νύφη τους.

Οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για τον εντοπισμό του. Δύο μεγάλοι θαλάσσιοι κροκόδειλοι (ή «κροκόδειλοι του αλμυρού νερού») σκοτώθηκαν και στο στομάχι του ενός βρέθηκαν ανθρώπινα οστά.

Μολονότι θα πρέπει να γίνουν εξετάσεις DNA για να διαπιστωθεί εάν τα λείψανα ανήκουν όντως στον 62χρονο, το γεγονός ότι ο ανθρωποφάγος κροκόδειλος σκοτώθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο της επίθεσης δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες στους ειδικούς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση