GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκαστοριανή εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Πανκαστοριανή εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που είναι στις 14 Ιουνίου. Έτσι, το Γενικό ...



Πανκαστοριανή εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που είναι στις 14 Ιουνίου.
Έτσι, το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς διοργανώνει Εθελοντική Πανκαστοριανή Αιμοδοσία τηνΠέμπτη 12 Ιουνίου, από τις ώρα 8:30 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αθ. Διάκου 1 (Πιάτσα Ταξί).

2 σχόλια

  1. Γιατί εξασναγκάστηκε αραγε σε παραίτηση ο πρωην συντονιστής διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας? Μπήκε αραγε στον κόπο κανείς από τους υπεύθυνους του νοσοκομειου μας και τους αλλους πολιτικούς μας που ενδιφέρονται τόσο για την αναβάθμιση της αιμοδοσίας στην περιοχή μας, να διαβάσει τα δεκάδες εγγραφα που απέστειλε ενυπόγραφα υπηρεσιακώς σε όλους τους αρμοδίους πρωτοκολλημένα, οπου με σαφήνεια και ευθαρσώς με τα υπομνήματα του, προχωρησε στην καταγραφή των προβλημάτων της αιμοδοσίας και στην πρόταση λύσεων? Μήπως ενόχλησε κάποιους βολεμένους? Μηπως τελικά στο νοσοκομειο μας μόνον τα κομματικά στελέχη, συνήθως δηλαδή οι μετριότητες επιβιώνουν και διοικούν, ενώ επιστήμονες με περγαμηνές και βραβεια πανελλήνια και πανευρωπαίκά όπως του τεως διευθυντή της αιμοδοσίας μάλλον ενοχλούν και πρεπει να διωχθούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί εξασναγκάστηκε αραγε σε παραίτηση ο πρωην συντονιστής διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας? Μπήκε αραγε στον κόπο κανείς από τους υπεύθυνους του νοσοκομειου μας και τους αλλους πολιτικούς μας που ενδιφέρονται τόσο για την αναβάθμιση της αιμοδοσίας στην περιοχή μας, να διαβάσει τα δεκάδες εγγραφα που απέστειλε ενυπόγραφα υπηρεσιακώς σε όλους τους αρμοδίους πρωτοκολλημένα, οπου με σαφήνεια και ευθαρσώς με τα υπομνήματα του, προχωρησε στην καταγραφή των προβλημάτων της αιμοδοσίας και στην πρόταση λύσεων? Μήπως ενόχλησε κάποιους βολεμένους? Μηπως τελικά στο νοσοκομειο μας μόνον τα κομματικά στελέχη, συνήθως δηλαδή οι μετριότητες επιβιώνουν και διοικούν, ενώ επιστήμονες με περγαμηνές και βραβεια πανελλήνια και πανευρωπαίκά όπως του τεως διευθυντή της αιμοδοσίας μάλλον ενοχλούν και πρεπει να διωχθούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση