GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλήρωσαν ακριβά τον έρωτά τους

Συγγενείς έδεσαν ένα νεαρό ζευγάρι και έκοψαν το λαιμό των δύο νέων με δρεπάνια επειδή παντρεύτηκαν από έρωτα, ανακοίνωσε σήμερα...

Συγγενείς έδεσαν ένα νεαρό ζευγάρι και έκοψαν το λαιμό των δύο νέων με δρεπάνια επειδή παντρεύτηκαν από έρωτα, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία του Πακιστάν.

Όπως έγινε γνωστό από την ίδια πηγή, το 17χρονο κορίτσι και ο 31χρονος άνδρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι ηλικίες τους ήταν 23 και 27 ετών αντιστοίχως, είχαν παντρευτεί στις 18 Ιουνίου χωρίς τη συγκατάθεση των οικογενειών τους στο χωριό Σάτραχ του Πουντζάμπ, στο ανατολικό Πακιστάν.

Το βράδυ της Πέμπτης, η μητέρα και ο πατέρας του κοριτσιού κάλεσαν το ζευγάρι στο σπίτι τους με την υπόσχεση πως η οικογένεια θα έδινε επιτέλους την ευλογία της στο γάμο τους, αφηγήθηκε ο αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας Ράνα Ζασίντ.

«Όταν το ζευγάρι έφθασε εκεί, τους έδεσαν με σχοινιά», είπε και συμπλήρωσε: «Ο πατέρας του κοριτσιού έκοψε τους λαιμούς τους».

Η αστυνομία συνέλαβε τους συγγενείς, οι οποίοι είπαν πως ο γάμος του κοριτσιού, της Μουαφία Χουσέιν, τους είχε φέρει σε δύσκολη θέση επειδή ο άνδρας που παντρεύτηκε είναι από κατώτερη φυλή.

Συνελήφθησαν ο πατέρας, η μητέρα, ο παππούς και δύο θείοι της νύφης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο, οι συγγενείς απήγαγαν το ζευγάρι από το σπίτι του και το οδήγησαν σε γειτονικό χωριό όπου «τους σκότωσαν με αιχμηρά μαχαίρια που χρησιμεύουν για το κόψιμο σανού».

Οι δύο νέοι υπέκυψαν από τραύματα στο κεφάλι.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση