GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπιασαν τη σπείρα που είχε ρημάξει τα κοσμηματοπωλεία στη Φωκίδα

Ο λόγος για τρεις Σέρβους, δυο άνδρες και μια γυναίκα, που με τη μέθοδο της απασχόλησης είχαν "γδύσει" πολλά κοσμηματ...



Ο λόγος για τρεις Σέρβους, δυο άνδρες και μια γυναίκα, που με τη μέθοδο της απασχόλησης είχαν "γδύσει" πολλά κοσμηματοπωλεία σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 3μελής σπείρα ήταν καλά οργανωμένη και λειτουργούσε μεθοδικά και συντονισμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Ο ένας άνδρας απασχολούσε τον ιδιοκτήτη, τον έβγαζε πολλές φορές και έξω στη βιτρίνα και ο άλλος άνδρας με τη γυναίκα ξάφριζαν τα κοσμήματα τα οποία τοποθετούσαν σε ειδικές θήκες - κρύπτες που είχαν μέσα από τα ρούχα τους.
Το τελευταίο χτύπημα της σπείρας έγινε πρόσφατα στη Φωκίδα. Αυτή τη φορά όμως οι δράστες δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν και οι αστυνομικοί τους "τσίμπησαν" στους Δελφούς.
Αναλυτική ενημέρωση για τη δράση της 3μελους σπείρας θα κάνει στις 12:00΄ το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο ο Σταύρος Κουτουλογένης, Προϊστάμενος Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση