GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδ. Γεωργιάδης: "Αδιανόητο να υπάρξει υποχώρηση στις διαθεσιμότητες"

«Θεωρώ παντελώς αδιανόητο» να υπάρξει οποιαδήποτε υποχώρηση της κυβέρνησης στο σκέλος του προγράμματος που αφορά τις διαθεσιμότ...



«Θεωρώ παντελώς αδιανόητο» να υπάρξει οποιαδήποτε υποχώρηση της κυβέρνησης στο σκέλος του προγράμματος που αφορά τις διαθεσιμότητες, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την «κόντρα» των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Παιδείας για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς υπουργούς της κυβέρνησης.

Διευκρίνισε πως δεν υπονοεί τίποτα για τον Ανδρέα Λοβέρδο, του οποίου το έργο στο υπουργείο Υγείας, ο ίδιος έχει εκθειάσει, ωστόσο στο συγκεκριμένο ζήτημα ενδεχομένως να μην έχει «την πλήρη εικόνα» γιατί εισήλθε τώρα στο κυβερνητικό σχήμα.

Ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε πως η χώρα και η κυβέρνηση έχουν μια επιλογή: να μη σταματήσουν οι μεταρρυθμίσεις και η πορεία που έχει χαραχθεί για την έξοδο από την κρίση.

«Αν πισωγυρίσει, ούτως ή άλλως και η χώρα θα καταστραφεί και η κυβέρνηση θα πέσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. αναφερόμενος στο ζήτημα του πετρελαίου θέρμανσης είπε πως «κάθε μέτρο που δεν αποδίδει δεν έχει νόημα να συνεχίζεται».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των απολυμένων καθαριστριών, επανέλαβε ότι πρέπει το υπουργείο Οικονομικών «να βγει να εξηγήσει» τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την απόλυσή τους, καθώς η κοινή γνώμη «ακούει μόνο τη μια πλευρά».

Ο κ. Γεωργιάδης, απάντησε σε όσους τον επικρίνουν για την συχνή του παρουσία στα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας πως κάθε πολιτικός, οφείλει να εξηγεί γιατί λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις και πως κάτι τέτοιο δε σημαίνει ότι είναι «γλάστρα» ή ότι «δεν έχει τι να κάνει».

Μάλιστα είπε πως ο ίδιος κατάφερε να προχωρήσουν χιλιάδες διαθεσιμότητες και απολύσεις στο χώρο της υγείας ενώ τώρα η «σύγκρουση» Λοβέρδου – Μητσοτάκη, αφορά 250 άτομα.

naftemporiki.gr

3 σχόλια

  1. Γαμώ το σάπιο μουνί που σε ξεπέταξε αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλισμένοι πολιτικοί και δικαστικοί θα δώσετε τα λεφτά μήπως και σας γλυτώσουν οι ένστολοι από την οργή του κόσμου που έρχεται!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος14 Ιουν 2014, 5:11:00 μ.μ.

    ΣΧΈΔΙΟ ΕΤΑΙΡΕΊΑ:

    Τι προβλέπει το σχέδιο ΕΤΑΙΡΕΊΑ το οποίο είναι άκρως φιλελεύθερο και μας πηγαίνει στην εποχή καλύβας του Μπάρμπα Θωμά...
    Οι Δημόσιοι υπάλληλοι στο κοντινό μέλλον δεν θα ανέρχονται πάνω από 80.000---με 100.000 χιλιάδες δεν θα υπηρετούν τους πολίτες ΆΛΛΑ ΤΟ ΒΑΘΎ ΚΡΑΤΟΣ...

    ΚΑΤΑΡΓΟΎΝΤΑΙ..

    Δημόσια υγεία γίνεται ιδιωτική η ασφάλιση μαζί με αυτό και όλα δημόσια επαγγέλματα της υγείας με το κοινωνικό κράτος..

    Επαγγέλματα Ιατρού, νοσοκόμων , Τραυματιοφορέων, καθαριστριών ασθενοφόρα,συντηρητών νοσοκομείων θα υπάγονται σε Ιδιώτες {αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι που ζουν σε μικρούς πληθυσμούς θα βολεύονται με την τηλεϊατρική και αν το ιδιωτικό ασφάλιστρο του το επιτρέπει ίσως να προλάβει να πάει στο νοσοκομειακό της εταιρείας..Έτσι καταργούνται και όλες οι οργανικές δημόσιες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και γίνονται όλες ιδιωτικές {το νέο επάγγελμα θα είναι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με αραβικές γλώσσες να εξυπηρετούν τους νέους πελάτες}..

    Κράτος Πρόνοιας δεν θα υπάρχει ούτε και δημόσιες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.. Έχεις ιδιωτική ασφάλεια Ζεις δεν έχεις αλληλούια..

    Εργασιακά δικαιώματα θα είναι μια λέξη άγνωστη, στο μέλλον θα ισχύει {μέχρι πόσο χρόνον αντέχεις να παίζεις μπάλα} μετά μια σύνταξη προβλεπόμενη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ να τρως ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ..

    Η ιδιοκτήτη ακίνητη περιουσία από την υπέρ φορολόγηση θα περάσει σταδιακά σε μεγάλα φανς εταιρείες πάρα πολύ φτηνά και με πάρα πολύ μικρή φορολόγηση {αναπτύξει θα σας το λένε} Θα είναι και ένα έσοδο του κράτους να πληρώνει τον θεσμό των δημοσίων υπαλλήλων- πραιτοριανών- τους φρουρούς δηλαδή του ΚΡΑΤΟΥΣ που θα εξουσιάζεται από την εκάστοτε εταιρεία...

    Αυτά θα επεκταθούν ΌΛΑ σε παιδεία, αστυνομία -ΠΛΗΝ ΤΟΝ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΏΝ-που θα γίνουν όλοι ιδιωτική σεκιούριτι , σε στρατό, σε φύλακες, λιμάνια, δήμοι, αεροδρόμια παντού εταιρείες { ΘΑ ΈΛΘΕΙ ΑΝΑΠΤΎΞΕΙ ,ΆΛΛΑ ΤΙ ΑΝΑΠΤΎΞΕΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ!!} ΜΟΝΟ για τα ΦΑΝΣ της μεγάλες εταιρείες , ο Βαρδινογιάννης και ο Μπόμπολας ΣΕ ΛΊΓΟ καιρό θα κατεβαίνουν σε πορείες μαζί σας..Καταλάβατε γιατί θα χαλάσει η σούπα αν προσληφθούν οι καθαρίστριες στο δημόσιο ΣΗΜΕΡΑ; αύριο η καθηγητές, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, δικαστές, ιατροί,ΘΑ ΓΊΝΕΙ Η ΕΛΛΆΔΑ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΔΈΚΑ Π.Α.Ε ...Μετά έχουν σειρά η εφοπλιστές !!!αυτοί να δείτε τι θα πάθουν παγκόσμιος: Τώρα λένε θα φύγουμε και θα πάμε στην Σημαία της Μάλτας-ΚΑΛΆ- στην παγκοσμιοποίηση που θα πάνε;..Η θα μπορούν να κρυφτούν!!! ΚΑΙ ΠΟΥ;

    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΆ ΘΑ ΈΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΆ {ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΊΝΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ} ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ...ΈΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση