GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιράκ: Δεκάδες νεκροί στη Μοσούλη

Σφοδρές μάχες έφεραν αντιμέτωπους στη Μοσσούλη (βόρειο Ιράκ) την ιρακινή αστυνομία και τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό ...

Σφοδρές μάχες έφεραν αντιμέτωπους στη Μοσσούλη (βόρειο Ιράκ) την ιρακινή αστυνομία και τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ), με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 59 άνθρωποι, έγινε γνωστό από αξιωματούχους.

Τουλάχιστον «21 αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και ενόπλους του ΙΚΙΛ σε μια συνοικία της δυτικής Μοσούλης, ενώ 38 μέλη του ΙΚΙΛ έχασαν τη ζωή τους σε μάχες σε άλλους τομείς της πόλης», δήλωσε πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας. Ο απολογισμός αυτός επιβεβαιώθηκε από ιατρική πηγή.

Εδώ και 48 ώρες η μεγάλη πόλη του βόρειου Ιράκ είναι το θέατρο συγκρούσεων μεταξύ δυνάμεων ασφαλείας και εξεγερμένων του ΙΚΙΛ, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει μια σειρά επιθέσεων στη χώρα. Χθες, Παρασκευή, τουλάχιστον 36 άνθρωποι σκοτώθηκαν εκεί και οι συγκρούσεις και οι βομβαρδισμοί συνεχίσθηκαν στη διάρκεια της νύκτας.

Παράλληλα στο Ραμάντι, στη δυτική επαρχία Αλ-Άνμπαρ, τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ κατέλαβαν το πανεπιστήμιο του Ραμάντι και συνέλαβαν ομήρους φοιτητές και καθηγητές. Οι ειδικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει επίθεση για να τους απελευθερώσουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. ΠΟΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΣΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ; Η
    ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση