GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Ν. Κωνσταντόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προτείνει ο γραμματέας της ΝΔ!

Tο όνομα του Νίκου Κωνσταντόπουλου για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ρίχνει στο τραπέζι ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπα...

Tο όνομα του Νίκου Κωνσταντόπουλου για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ρίχνει στο τραπέζι ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος προβοκάροντας το ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα απαντά εκ μέρους των γαλάζιων στο ΠΑΣΟΚ για το θέμα της διαθεσιμότητας.
"Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και δεν μπορεί κάποιος με πρόσχημα την εκλογή του ΠτΔ να πάει τη χώρα σε εκλογές. Από την άλλη, δεν μπορώ να ακούω τον Τσίπρα, έναν νέο άνθρωπο, να λέει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν κανέναν ούτε και τον Γλέζο. Δηλαδή, αν κατέβαινε ο Κωνσταντόπουλος για ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον ψήφιζε;" είπε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ στις 6"

1 σχόλιο

  1. Αν θελει ο Σαμαρας να ξεβρακωση εντελως αυτο το γελοιο υποκειμενο τον ψευτομαγκα με τα μεγαλα λογια που ακουει στο ονομα Τσιπρας αυτο πρεπει να του κανη.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση